NOVA KOLABORACIJA

Zmajsko čokoladno iskušenje

  Zmajska         P. N.         17.12.2023.
Zmajsko čokoladno iskušenje

Za zimsko grijanje odličan je izbor pivskog stila RIS – russian imperial stout, pa još kad je „pojačan“ čokoladom, koja se sama po sebi sjajno slaže s blagdanima! U projekt kuhanja novog iz svoje ponude stouta Zmajska pivovara uključila je trešnjevački Taman artisan chocolates a rezultat je – Paria Temptation.

O kakvom je „iskušenju“ riječ podrobno objašnjavaju pjenušavi zmajevi na društvenim mrežama i pozivaju vas da predstojeće praznike uljepšate ovim finim specijalom:

Pariu Temptation skuhali smo s TAMAN Artisan Chocolates koji gaje autorski pristup stvarajući autentične i jedinstvene, višestruko međunarodno nagrađivane čokolade. Ovaj imperial stout naglašene je čokoladne arome a okusi su zaokruženi sladnom karamelom. Punog je tijela i slatkog završetka.

Što nam je zajedničko: uživanje, istraživanje, hedonizam, autorski pristup, kreativnost, tradicionalne metode u proizvodnji, vrhunske namirnice...

Za Taman Chocolates u čokoladi i njezinoj izradi, za nas u pivu.

Kako je nastao PARIA TEMPTATION RIS:

Pri kuhanju je korištena selekcija zrna Criollo i Trinitario kakaa. Rastu u agrošumarskom sustavu i uzgajaju se zajedno s drugim voćem i drvećem na poluotoku prema kojem je pivo i dobilo ime – Paria u Venezueli gdje su uvjeti iznimno vrući i neugodni za ljude. Kakao fermentira 6-7 dana u drvenim sanducima, a suši se kombinirano: otvoreno pod suncem i u zaklonu. Ručno je probran i očišćen, pečen vrlo kratko na niskim temperaturama i intenzivnog je čokoladnog okusa, niske kiselosti, sa slatkim orašastim i cvjetnim aromama.

Ovaj imperial stout naglašene je čokoladne arome a okusi su zaokruženi sladnom karamelom. Punog je tijela i slatkog završetka.

Idealno za podijeliti s nekim i uživati na toplom.

ABV: 10,4%

Collab serija predstavlja piva skuhana s prijateljima širom Europe. Aktualnu ponudu kolaboracija provjeri ovdje. a Paria Temptation naručite ovdje.Najnovije iz kategorije Zmajska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće