NOVO PIVO

Zmajski Slumberland

  Zmajska         P- N.         20.01.2024.
Zmajski Slumberland

Znamo da su od Nove godine prošla već puna tri tjedna, ali ne zavaravajte se – siječanj je to, ne treba ga podcjenjivati, te stoga oprezno sa skakanjem u novi vremenski odsječak. Svjesna je toga i Zmajska pivovara, pa vam na početku godine nudi postblagdansku terapiju u vidu popusta na svoju session IPU Therapy, ali istovremeno i radi punom parom, pa je izbacila novo pivo u svojoj Concoction seriji – NE pale ale Slumberland.

No, barem imenom, i dalje je u siječanjskom modu, odnosno u zemlji snova Malog Nema.

Evo što Zmajska pivovara kaže o novom pivu:

Za uspavani siječanj i ljetno zimske temperature – SLUMBERLAND, svilenkasti New England pale ale srednjeg tijela, srednje slatkog završetka i blage gorčine. U aromi i okusu prevladavaju grejp, limeta i ananas, u pozadini blaga borovina.

Riječ je o uvarku u stilu New England pale ale s lijepih 5,7 posto alkohola, zahmeljenom hmeljevima sorti Chinook, Citra i Mosaic.

Novi je to uradak u seriji Concoction, ograničenom portfoliju, zamišljenom „kao igralište za majstore pivare, prostor potpune pivske slobode i uzbudljivih recepata“. U seriji Concoction, da kratko podsjetimo, već se nude white IPA Wheat Walker, gose (kiselo pšenično pivo) Not A Bunny, imperial stout Nochnica, imperial stout s kavom Cherna Zorya, flanders red Rouge 22, te tamni i svijetli wild beer Critters Went Berserk i Wicked Wit.

Godina teško da može početi bolje, pa stoga ne časite časa, nego posjetite Zmajski internetski dućan.Najnovije iz kategorije Zmajska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće