Završena nagradna igra Zagrebačke pivovare

  Zagrebačka pivovara         21.02.2008.

Zagrebačka pivovara uručila je svojem kupcu Marijanu Masnjaku, najsretnijem sudioniku nagradne igre Ožujskog piva, potrošačku karticu sa 500.000 kuna, izvijestili su u Zapiju.Tako je i službeno završila velika nagradna igra u sklopu koje je u prvom krugu 25 najsretnijih potrošača Ožujskog piva otputovalo u London na utakmicu Engleska - Hrvatska, dok je u drugom krugu izvučena samo jedna nagrada.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je potrebno poslati čep bilo kojeg pakiranja Ožujskog piva tako da je pristiglih pošiljki na kraju bilo više od 20.000. Da bi se postalo dobitnikom, trebalo je nesumnjivo dosta sreće, pa nagrađeni Masnjak nije htio ništa prepustiti slučaju te je stoga na adresu Zagrebačke pivovare poslao više od 50 čepova.

Kako je objasnio Marijan Masnjak, Ožujsko pivo pije redovito, ali da je posljednjih tjedana čepove prikupljao i od susjeda. Partner Zagrebačkoj pivovari u ovoj nagradnoj igri bila je PBZ, u čijoj je poslovnici dobitnik preuzeo nagradu.

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Zagrebačka pivovara
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće