Zakonposao Zagrebačke pivovare

  Zagrebačka pivovara         PR objava         09.02.2022.
Zakonposao Zagrebačke pivovare

Zagrebačka pivovara, najveća hrvatska pivovara i vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu, lansirala je novu web stranicu Zakonposao.hr. Kako navode, web postaje centralno mjesto gdje svi zainteresirani mogu pronaći informacije o otvorenim vanjskim natječajima, uvjetima rada i pogodnostima koje zaposlenici ostvaruju, ali i osobna iskustva postojećih zaposlenika te informacije o odjelima Zagrebačke pivovare.

Pivovara je o tome javnost upoznala PR objavom u kojoj stoji: 

Web stranicu Zakon posao pokrenuli smo kako bismo olakšali proces zapošljavanja za sve potencijalne zaposlenike. Na jednom mjestu zainteresirani se mogu upoznati s kompanijom, pročitati iskustva naših zaposlenika, dobiti uvid u benefite rada u Zagrebačkoj pivovari, te pronaći oglase za otvorena radna mjesta u cijeloj Hrvatskoj. U Zagrebačkoj pivovari ljudi su nam uvijek na prvom mjestu, jer upravo zahvaljujući zakon ljudima nastaje zakon pivo, i tu poruku želimo prenijeti i novim komunikacijskim kanalima, stoga smo uz novu web stranicu pokrenuli i istoimenu Facebook stranicu na kojoj ćemo također komunicirati novosti iz sektora ljudskih potencijala”, rekla je Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih potencijala Zagrebačke pivovare.

Primamljive pogodnosti

Zagrebačka pivovara trenutno traži 28 sezonskih radnika za odjele prodaje i proizvodnih operacija: 20 unapređivača prodaje, pet pomoćnih radnika u punionici piva te tri pomoćna tehničara u kontroli kvalitete.

Uz kompetitivna primanja, sezonski radnici dobit će nagradu za ostvarene rezultate, dodatno zdravstveno osiguranje, subvencioniranu Multisport karticu, naknadu za topli obrok i naknadu za prijevoz ili automobil koji mogu koristiti u službene svrhe. Uz navedeno, sezonci povratnici ostvaruju pravo i na dodatne financijske benefite.

“U Zagrebačkoj pivovari svako je radno mjesto jednako važno stoga smo našim zakon sezonskim zaposlenicima osigurali zakon benefite, a posebno nagrađujemo one koji nam se vraćaju. Sezonski rad u našoj kompaniji može biti odskočna daska za početak karijere, a posebna prednost je rad na poziciji unapređivača prodaje koji se obavlja na obali i otocima tijekom ljetnih mjeseci te tako spaja ugodno s korisnim. Upravo zato pozivamo sve zainteresirane da iskoriste priliku, naprave transfer sezone i potpišu za zakon posao”, dodaje Sakoman.

Zagrebačka pivovara jedan je od najvećih domaćih poslodavaca koji zapošljava više od 700 zaposlenika te ima 20 brendova u svom portfelju. Od 2012. godine ponosni su nositelj certifikata Poslodavac partner, rezerviran za kompanije koje grade partnerski odnos sa zaposlenicima te privlače najbolje kadrove.

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Zagrebačka pivovara
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće