Pivnica.net
Banner

Medvedgrad

Zahvala usrećene djece

P. N.   |   28.12.2022.     2091

Zahvala usrećene djece

Pivovara Medvedgrad ima na kraju godine puno razloga za zadovoljstvo – godinu okončava nizom sjajnih piva od kojih je nekoliko kolaboracija, proslavom rođendana (opet uz novo pivo), rođendanskom prodajom piva uz popust, podjelom piva prolaznicima, pripremom za doček Nove godine... A onda je stiglo i jedno pismo, koja to mnoštvo uspjeha zaokružuje trešnjom na torti.

Udruga Nova budućnost čestita Pivovari medvedgrad Božić i Novu godinu pismom zahvale za donaciju koja je pomogla u nizu dragocjenih aktivnosti koje provodi ova udruga za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi.

Riječ je dakako o dobiti od prodaje humanitarnog piva Sretno dijete, koje Medvedgrad kuha svake godine i zaradu usmjerava u humanitarne organizacije.

Želim vam se zahvaliti u ime 26 djece i mladih koje život nije mazio, ali su dobili novu priliku za sretno djetinjstvo i sada stanuju u vašoj blizini, u tri obiteljske kuće udruge Nova budućnost na području grada Samobora, stoji u tom pismu. Stjecajem teškim okolnosti došli su naš krov, te im nastojimo pružiti  sve što bi svako dijete trebalo imati tijekom svog odrastanja.

Uz svakodnevnu 24-satnu brigu i skrb, zahvaljujući vama i ostalim donatorima, našim štićenicima samo u 2022. godini osigurali organizirani zajednički odlazak na ljetovanje na moru, sudjelovanje na brojnim sportskim, kulturnim i društvenim aktivnostima, tapete i zidne naljepnice, kosilice za održavanje okućnice, kućanske aparate, namještaj za dječje sobe i zajedničke prostorije, higijenske potrepštine, adaptaciju prostora za učenje, logopedske terapije, školski pribor.

Vaša potpora neprocjenjiva je u podizanju kvalitete života djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi i stoga vam želimo sretan Božić i uspješnu novu 2023. godinu, stoji na kraju pisma koje potpisuje predsjednica udruge Nova budućnost Marija Udiljak.

Ima li što ljepše za sami kraj godine nego kad dobijete ovakvo pismo?, pita se Pivovara Medvedgrad objavljujući ovu informaciju na društvenim mrežama, i dodaje:

Svatko od vas tko je kupio i popio Sretno dijete u 2022. godini sudjelovao je u pomoći ovoj djeci, koju život nije mazio i za koju brine Udruga za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi Nova budućnost.

Kuhamo Sretno dijete i dalje...

Za one koji žele znati više:

Sretno dijete usrećuje djecu

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Medvedgrad