Vlastito navijačko pivo

  Pivo i sport         P.N.         31.05.2008.
Vlastito navijačko pivo
Kako se približava Europsko nogometno prvenstvo, sve je veća ponuda navijačkih artikala za pivopije. Za one kojima nije dovoljno pivo s čepovima u bojama nacionalne zastave, ili ono sa slikama reprezentativnih uzdanica, pa čak i onih kojih na prvenstvu uopće neće biti (Ožujsko, recimo, na etiketi ima sliku Eduarda), njemački shopping portal Valentins.de nudi pivo s posebno kreiranom etiketom, prema željama naručitelja.
 
Mein eigenes Bier, odnosno Moje vlastito pivo, naziv je akcije u kojoj se svatko za predstojeće nogometno prvenstvo može snabdjeti pivom koje ima posebno kreiranu etiketu na kojoj može biti nacionalna zastava, ali i tekst po vašoj želji. Primjerice: Prvaci Europe, ili Finale: Njemačka – Italija. Individualne etikete možete dobiti na politrenim bocama u pakovanju od šest ili 20 komada i po cijeni od 24,99, odnosno 69,99 eura, ili boci od tri litre, koja stoji 34,99 eura. Valentins ove magnum boce nudi i mimo europskog nogometnog prvenstva, po pet eura nižoj cijeni, a za 19,99 možete kupiti pivski vrč s otisnutim vlastitim tekstom.
   
 
 
 


Najnovije iz kategorije Pivo i sport
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće