Pivnica.net
Banner

Zmajska

Veljača u Zmajevom gnijezdu

PR objava   |   10.02.2022.     396

Veljača u Zmajevom gnijezdu

Jedino ljepše od kuhanja piva je kuhati ga s prijateljima, kaže Zmajska pivovara u svom  newsletteru za veljaču, te najavljuje čak tri piva kuhana u kolaboraciji s prijateljskim pivarima iz beogradske Dogme, te iz Soi Fusion Bara i Swanky Mint hostela. Ovoliko novosti na početku veljače znak je da od zmajeva možemo očekivati uistinu bogatu godinu.

A februarske novosti Zmajska pivovara najavljuje ovako:

Trenutak kada je pivo spremno za točenje uvijek iščekujemo s nestrpljenjem. U veljači predstavljamo čak tri collaba kuhana prethodnih tjedana i jedva čekamo da ih probate! Skuhali smo jedno kiselo pivo (Catharina Sour) s marelicom i Mountain IPA-u s dragim prijateljima iz Dogma Brewery iz Beograda, a s ekipom iz Soi Fusion Bara i Swanky Mint hostela kiselo pivo s kumkvatom i đumbirom. Dalje na vama - jeste li više od hmelja i hmeljnih aroma, voća našeg podneblja ili vam više odgovaraju egzotični okusi.
Kako god, nećete ostati ni razočarani ni žedni!

UPBEAT SOUR

Upbeat Sour je prvo od dva kolaboracijska piva s Dogmom iz Beograda, a kuhalo se krajem prosinca u Zmajskoj pivovari. Riječ je o kiselom pivu s marelicom, s ugodnih 5,4% ABV, inspiriranom lokalnim folklorom i ljubavi prema kajsijevači. Aroma marelice osjeća se taman koliko treba da ste svjesni da pijete pivo i taman koliko treba da vas odvede na nostalgičan put od gustog sa šlagom do prvog pijanstva od rakije, tko ga se sjeća.

MUMA PADURI

Muma Paduri, Mountain IPA 7,2% ABV, drugo je kolaboracijsko pivo s Dogmom, kuhano u Beogradu. Jako i beskompromisno, baš kao Muma Paduri iz vlaških legendi prema onima koji nisu zaslužili uživati u ljepotama njezinih gorskih prostranstava. Klasičan je predstavnik ovoga stila koji je uzeo najbolje od tradicionalnih i od novijih IPA i sigurni smo da će ljubitelji hmelja biti dosta zadovoljni.

BUNNY FUSION
Krajem mjeseca predstavit ćemo još jedno kiselo pivo, također kolaboraciju, ali ovaj put ne s pivovarom već sa Soi Fusion Barom i hostelom Swanky Mint. Ovaj kiseli specijal s kumkvatom i đumbirom uzbudljiva je kombinacija aroma koja će se jednako uzbudljivo slagati s menijem koji je fuzija azijske gastrotradicije.

NWS AKCIJA
Ako nemate običaj tu i tamo zaviriti u naš webshop, možda biste ga trebali stvoriti. Svaki mjesec imamo jedan proizvod na akciji - u veljači je to karton New World Stouta koji ima čak 20% nižu cijenu.

I još… ;)
Spremamo vam još jedno maleno iznenađenje sljedeći tjedan, ali nećemo vam još odati o čemu se radi… Ha! (Pratite nas na društvenim mrežama…;)) 

Pivili!

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Mislim da je sada dobro vrijeme za jedno pivo
Franklin D. Roosevelt, američki predsjednik nakon potpisivanja New Deala, dokumenta koji je otvorio put ukidanju prohibicije

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Zmajska