Veljača u Zmajevom gnijezdu

  Zmajska         PR objava         10.02.2022.
Veljača u Zmajevom gnijezdu

Jedino ljepše od kuhanja piva je kuhati ga s prijateljima, kaže Zmajska pivovara u svom  newsletteru za veljaču, te najavljuje čak tri piva kuhana u kolaboraciji s prijateljskim pivarima iz beogradske Dogme, te iz Soi Fusion Bara i Swanky Mint hostela. Ovoliko novosti na početku veljače znak je da od zmajeva možemo očekivati uistinu bogatu godinu.

A februarske novosti Zmajska pivovara najavljuje ovako:

Trenutak kada je pivo spremno za točenje uvijek iščekujemo s nestrpljenjem. U veljači predstavljamo čak tri collaba kuhana prethodnih tjedana i jedva čekamo da ih probate! Skuhali smo jedno kiselo pivo (Catharina Sour) s marelicom i Mountain IPA-u s dragim prijateljima iz Dogma Brewery iz Beograda, a s ekipom iz Soi Fusion Bara i Swanky Mint hostela kiselo pivo s kumkvatom i đumbirom. Dalje na vama - jeste li više od hmelja i hmeljnih aroma, voća našeg podneblja ili vam više odgovaraju egzotični okusi.
Kako god, nećete ostati ni razočarani ni žedni!

UPBEAT SOUR

Upbeat Sour je prvo od dva kolaboracijska piva s Dogmom iz Beograda, a kuhalo se krajem prosinca u Zmajskoj pivovari. Riječ je o kiselom pivu s marelicom, s ugodnih 5,4% ABV, inspiriranom lokalnim folklorom i ljubavi prema kajsijevači. Aroma marelice osjeća se taman koliko treba da ste svjesni da pijete pivo i taman koliko treba da vas odvede na nostalgičan put od gustog sa šlagom do prvog pijanstva od rakije, tko ga se sjeća.

MUMA PADURI

Muma Paduri, Mountain IPA 7,2% ABV, drugo je kolaboracijsko pivo s Dogmom, kuhano u Beogradu. Jako i beskompromisno, baš kao Muma Paduri iz vlaških legendi prema onima koji nisu zaslužili uživati u ljepotama njezinih gorskih prostranstava. Klasičan je predstavnik ovoga stila koji je uzeo najbolje od tradicionalnih i od novijih IPA i sigurni smo da će ljubitelji hmelja biti dosta zadovoljni.

BUNNY FUSION
Krajem mjeseca predstavit ćemo još jedno kiselo pivo, također kolaboraciju, ali ovaj put ne s pivovarom već sa Soi Fusion Barom i hostelom Swanky Mint. Ovaj kiseli specijal s kumkvatom i đumbirom uzbudljiva je kombinacija aroma koja će se jednako uzbudljivo slagati s menijem koji je fuzija azijske gastrotradicije.

NWS AKCIJA
Ako nemate običaj tu i tamo zaviriti u naš webshop, možda biste ga trebali stvoriti. Svaki mjesec imamo jedan proizvod na akciji - u veljači je to karton New World Stouta koji ima čak 20% nižu cijenu.

I još… ;)
Spremamo vam još jedno maleno iznenađenje sljedeći tjedan, ali nećemo vam još odati o čemu se radi… Ha! (Pratite nas na društvenim mrežama…;)) 

Pivili!Najnovije iz kategorije Zmajska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće