HOMEBREW FESTIVAL VARAŽDIN

Ups, evo opet UPS Festa

  Homebrew         P. N.         16.06.2023.
Ups, evo opet UPS Festa

Udruga pivara Sjever djeluje od 2017. godine i okuplja oko četrdesetak pivskih entuzijasta, zaljubljenika u pjenušavu tekućinu skuhanu u kućnim uvjetima. Članovi udruge dolaze iz svih dijelova sjeverozapadne Hrvatske, a svake godine organiziraju i UPS Fest, pravi pivski festival, što je idealna prilika za sve zaljubljenike u pivo. Ovogodišnji peti po redu održat će se u Varaždinu u subotu 8. srpnja.

Ove godine festival će se održati kod varaždinske Arene, a organizacijski princip će biti onaj već prokušani i dokazani – za kupljenu ulaznicu posjetitelj može degustirati neograničen broj uzoraka, a u cijenu je uračunata i hrana. Računa se da će biti oko 100 vrsta piva, a ovih dana organizatori su se na društvenim mrežama pohvalili da je do sada prijavljeno već 120 sudionika. Kako je predviđen maksimalni broj od 150 uzoraka, to znači da mjesta za prijave homebrewera jo3 ima, a sve informacije mogu se provjeriti na web stranici festivala. i na Facebook najavi manifestacije.

- Festival je i mjesto susreta, jer najčešće pivati i sami toče svoje pivo, pa možete s njima i porazgovarati, dati im neku svoju impresiju. Festival ima i svoju zabavnu notu, jer traje od popodne, do kasnih večernjih sati – kazao je Tomislav Uroić, predsjednik udruge nedavno za Varaždinske vijesti i dodao: Za zabavni dio će biti zadužen varaždnski bend Fakustix, a bit će tu i razna natjecanja u pijenju piva, potom degustacija zaljućene pive, i naravno, popularna utrka 'ivska milja, odnosno Beer mile, gdje natjecatelji moraju istrčati 4 kruga po 400 metara, a na svakom krugu moraju popiti jedno malo pivo.

Evo još nekoliko korisnih informacija za potencijalne sudionike natjecanja, koje su organizatori objavili na društvenim mrežama:

  1. UPS fest NATJECANJE

Op op, danas smo prošli brojku od 120 prijavljenih piva za natjecanje kućnih pivara!

Prijavljena piva već stižu na adresu zaprimanja pa evo još jednom par važnih informacija:

maksimalni broj prijava za natjecanje je 150

maksimalni broj prijava po natjecatelju je 3

kotizacija po prijavi je 4€

prijave piva za natjecanje traju do 24.06.2023. do 18:00h

prijavljena piva je moguće dostaviti do 24.06.2023. do 20:00h

adresa za dostavu je: Caffe bar "Sloboda". Ognjena Price 34. 42000 Varaždin

proglašenja pobjednika, dodjela medalja i vrlo atraktivnih nagrada su na festivalu 8. srpnja 2023.

(detaljne informacije su na stranici natjecanja)

Dobri kolege iz Pivari Grada Zagreba organiziraju dostavu prijavljenih piva iz ZG do nas, više informacija ovdjeNajnovije iz kategorije Homebrew
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće