GRINNING DRAGON SOCIETY

U Zmajevom društvu

  Zmajska         P. N.         31.01.2023.
U Zmajevom društvu

Zmajska pivovara, uz mnoštvo sjajnih piva, uz mnoge intrigantne kolaboracije, uz odlične festivale i druge evente, uz otvorena vrata svoje pivovarske točionice i primamljivu ponudu web shopa, sada nudi još jednu privlačnu novosti – članstvo u Zmajevu društvu, to jest u klubu Grinning Dragon Society, koje donosi mnoge pogodnosti, a uglavnom puno dobrog piva.

Riječ je o pretplati na proizvode pivovare, institutu poznatom i u svijetu piva, a takav način okupljanja ljubitelja piva nude kako same pivovare, tako i druga cehovska udruženja, a princip je da se za određeni iznos pretplate nude redoviti paketi pivskih noviteta, čaše i suveniri, odjevni i drugi predmeti iz pivovarskog dućana, sudjelovanje u degustacijama, popusti na festivalske ulaznice i sve što pivovara nudi.

No, hajdemo konkretno: Zmajevo društvo, zapravo Društvo Nacerenog Zmaja (Grinning Dragon Society) za godišnji članski doprinos od 79,63 eura (599,97 kuna) abonentima nudi evo ovo:

 • člansku iskaznicu
 • paket dobrodošlice koji stiže na kućnu adresu u drugoj polovici siječnja: 6-pack zmajskih klasika + 2 Brussel čaše za potpuni craft užitak
 • T-shirt GDS
 • 10% popusta na zmajskom šanku u Taproomu koji ostvaruješ sa članskom iskaznicom
 • 20% popusta na zmajski merch u Taproomu koji ostvaruješ sa članskom iskaznicom
 • Popust u webshopu: 4x godišnje popust od 15% na cijelu košaricu (kod stiže mailom i vrijedi 30 dana od primitka)
  – Predblagdanski kod  – 11. mjesec
  – Proljetni kod –  4. mjesec
  – Ljetni kod – kraj 6. mjeseca
  – Jesenski kod  – 9. mjesec
 • 3x paket zmajskih piva: do 3l piva (mix paket limenke ili mix paket limenke + boce)
 • Povoljnija cijena ulaznice za Pozoj – međunarodni festival piva 2023.
 • Sudjelovanje u nagradnoj igri samo za članove za rođendan pivovare
 • Posebne pogodnosti za evente u organizaciji Zmajske pivovare (info stiže newsletterom)
 • Special edition tura po Zmajskoj pivovari – ekskluzivna vođena tura za GDS članove by Andrej Čapka, CEO i osnivač pivovare; jesen 2023.
 • Mogućnost osvajanja 5 zmajskih kartona: ako unutar godinu dana popiješ više od 250 litara piva u Taproomu na člansku iskaznicu, dobiješ priliku natjecati se u obaranju ruke s gazdom

Sve ostale detalje doznajte na web stranici Zmajske pivovare, ali požurite, jer prijem članova u Zmajevo društvo završava istekom siječnja, a to znači da je danas posljednji dan za to. Upozorava na to i sama Zmajske pivovara na društvenim mrežama, gdje možete pronaći ovu obavijest:

Još danas do ponoći otvorene su prijave u GDS - zmajsko društvo uživatelja i štovatelja craft piva! Društvo nije tajno iako je jednako kul a svim članovima zajednički su popusti u Taproomu i na webshopu, paketi s novim pivima koji stižu na kućnu adresu tijekom godine, posebna tura i druženje u pivovari, GDS merch i još puno toga. Sem toga, ovo može biti idealan poklon za Valentinovo, pogotovo ako tu osobu planirate voljeti do kraja godine.

Dakle, požurite i uživajte u Zmajevom društvu i pogodnostima koje donosi članstvo.Najnovije iz kategorije Zmajska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće