SAJAM INDUSTRIJE PIĆA

U Nürnberg na BrauBeviale

  Europa         P. N.         14.11.2023.
U Nürnberg na BrauBeviale

Nakon četverogodišnje pauze, Nürnberg će krajem studenoga ponovno biti domaćin znane priredbe BrauBeviale, susreta stručnjaka za proizvodnju i prodaju piva, vina, pjenušca, žestokih alkoholnih pića i bezalkoholnih napitaka. Najpoznatiji proizvođači predstavit će najnovije tehnologije za pivarstvo i industriju pića. BrauBeviale se održava od 28. do 30. studenog.

Velik broj izlagača sajma BrauBeviale dokazuje njegovu poziciju kao važnog europskog sastajališta pivarske industrije te sektora vina, pjenušaca i žestokih alkoholnih pića. S udjelom od 49 posto u ukupnom broju izlagača, proizvođači iz Njemačke vraćaju se punom parom. Nimalo ne zaostaju ni izlagači iz Europe koji će s udjelom od 42 posto pokazati širok asortiman onoga što europski proizvođači nude za industriju pića u pogledu sirovina, inženjerskih tehnologija i komponenti.  

U bazi izlagača 88 posto tvrtki klasificirano je kao dobavljači za pivarsku industriju. Na drugom mjestu je sektor mirnih i pjenušavih vina i jakih alkoholnih pića za koje opremu nudi 67% izlagača. No, granice su promjenjive jer neki izlagači svojim portfeljima predstavljaju i više raznih industrija pića.

Ove godine prvi put će biti organizirana zasebna revija za mlade talente, pripravnike, studente i mlade stručnjake. Show Young Talents Camp osmislio je sajamski tim BrauBeviale u hali 7A, odmah iza ugla istočnog ulaza. Teme programa uključuju, primjerice, obrnuto mentorstvo, okrugli stol umrežavanja sa stručnjacima za ljudske resurse, uvid u svakodnevni život influencera ili praktične primjere korištenja umjetne inteligencije u upravljanju fermentacijom te osnovne informacije o razvoju pića inovacije.  

Profesionalni posjetitelji svakako bi trebali obratiti pažnju na ponudu u popratnom programu. BrauBeviale Forum u hali 1 nudi stručnjacima širok raspon tema, među ostalima, opskrbu sirovinama u vrijeme klimatskih promjena, studije slučaja o povratu CO2 i učinke novog zakona o pakiranju.

Naravno, BrauBeviale će i ove godine u potpunosti opravdati svoju reputaciju mrežne platforme. Uz posebne prostore za vinare i podrumare ili za logističare, dobro posjećena atrakcija bit će svakako i kušaonice. Ne samo pivski znalci trebaju posjetiti Craft Drinks Area u hali 6, gdje će u pet različitih barova otkriti nova iskustva okusa tijekom profesionalnih degustacija piva, vina, žestokih i bezalkoholnih pića. Osim toga, brojne posjetitelje vjerojatno će privući i godišnja dodjela European Beer Star nagrada u srijedu 29. studenog 2023. s početkom u 15:20 u dvorani 1. Tamo će se vidjeti koja će od 2356 piva iz 553 pivovare iz 47 zemalja bodovati u 74 kategorije. Uslijedit će Noć pobjednika, na kojoj će se moći kušati pobjednička piva.

U dijelu sajma nazvanom FoodBevMedia World Beverage Innovation Awards bit će dodijeljene 23 nagrade u svim segmentima industrije pića a dodjela je najavljena za 28. studenog 2023. u 16:00. Kategorije nagrada uključuju ekološku ambalažu, sportska/energetska pića i inovacije sastojaka.

Tagovi

Pivo   sajam   BrauBeviale   Nürnberg    


Najnovije iz kategorije Europa
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće