U SUBOTU JE FEŠTA U ZABOKU

U Novu rundu na novu rundu

  Festivali         P. N.         13.07.2023.
U Novu rundu na novu rundu

Ima li boljeg mjesta da se popije nova runda piva od onog koje se zove Nova runda? Naravno da nema. Ove subote pivovara Nova runda organizira u svom proizvodnom pogonu u Zaboku pivski festival Beer Bash, kojim ujedno proslavlja svoju prvu okruglu obljetnicu postojanja – desetu.

U subotu, 15.srpnja 2023. od 15h će biti otvorena naša pivovara u Zaboku i ovaj put će biti besplatan upad. Vi samo trebate doći i dobro profeštati s nama početak nove velike ere!!! #NismoViseStartup – poziva Nova runda na društvenim mrežama.

Što vas očekuje?Tekućih problema neće biti jer će sve linije u pivovari puštati pivo. Kad kažemo sve linije, možete očekivati više od 30 različitih piva!!! Većinom svi pivski stilovi će biti obuhvaćeni na pipama, znači od relativno ljetnih laganijih stilova pa do beštija preko 8% alkohola. Na festivalu dakle, neće biti žednih, a da ne bude ni gladnih, pobrinut će se poznata ekipa BBQ Hot Yard – projekt nastao iz ljubavi prema hrani, primarno prema BBQ načinu pripreme iste.

Laganini spremanje za subotnji Beer Bash 2023 - 10 godina Nove Runde kreće s drugarima zvanima Stonebride! Teško da ih možemo usporediti s nekim bandom, jer su kombinacijom različitih pravaca stvorili svoj unikatni zvuk, piše Nova runda najavljujući glazbeni program Beer Basha. Itekako su poznati u svjetskim i hrvatskim underground krugovima, a zaslužuju i kudikamo više priznanja! Ekipi je ovo prva svirka ove godine, tako da u subotu možete očekivati muzičko isijavanje!!!

Sljedeća glazbena skupina koja će dizati atmosferu na festivalu je Bluzzy Threesome, a o njoj domaći kaže ovo: Sisački četveročlani bend Bluzzy Threesome je rođen na prvi april. Neizmjerno vole humor, ali unatoč prethodnoj rečenici, nisu šala niti slučajnost. Da teško industrijsko mjesto radnje na izdisaju može izroditi melankolični glazbeni senzibilitet nije nikakvo čudo s obzirom na to da su bluesom odgajani gledajući jedan od ponajboljih blues i jazz festivala u zemlji, onaj u gradu na tri rijeke. Odlučili su suvereno zavladati brojnim binama u Hrvatskoj i regiji šireći tako ljubav prema blues i rock glazbi. Stjecali su prijatelje od Paga do Krapine, od Beograda i Novog Sada do Prnjavora i Gradiške u BiH, te stekli i neke internacionalne prijatelje, kolege i suradnje sudjelovanjem na međunarodnom blues natjecanju. Modne revije i polumaratoni te blues kampovi i brojni pubovi, ... Ponosni su na vezu s publikom koju su na svima od tih mjesta stekli, a naročito vole što su nekima od njih ukrali srce malo jače pa se na njihove opetovane pozive uvijek rado vraćaju. Nakon polufinala u Memphisu ih čeka i europski blues challenge gdje će predstaviti svoj autorski rad i našu zemlju te prvenstveno njihov grad, Sisak!

Nakon toga, sve do kraja, za glazbu s nosača zvuka brinut će se „uprava“.

Na kraju ali nipošto ne najmanje važno – evo kako se može doći u Zabok na Beer Bash pivovare Nova runda. I otići odande. Uputstvo o prijevozu koje je pripremila Nova runda prenosimo u cijelosti:

PAŽNJA! PAŽNJA!

Post o prijevozu na festival i sa festivala!

IMAMO BUSEVE ZA PRIJEVOZ IZ ZABOKA U ZAGREB PA ČITAJTE DALJE ZA DETALJE JER SU UKLJUČENE I REZERVACIJE KARATA!!

DOLAZAK U ZABOK

  1. Preporuka našeg kolektiva je da do pivovare u Zaboku dođete autom ili vlakom.
  2. Ako idete autom, možete parkirati na parking ispred pivovare dok bude bilo mjesta, a ukoliko je parking popunjen, ubacite se na Konzum parking preko puta.
  3. Ako idete vlakom, što toplo preporučamo, više ste komforniji, možete se prepustiti čarima naših pipa i mirno dočekati povratak za Zagreb JEDNIM OD BUSEVA!!!. Subotom za Zabok vozi više linija, možete odabrati kretanje sa zapadnog kolodvora i glavnog kolodvora, a vlaku treba 40 minuta da stigne na kolodvor u Zaboku. Vlak je klimatiziran i tih 40 minuta će brzo proći. Na HŽ stranicama možete vidjeti sve linije koje voze u subotu, a najbolje odgovara linija 3062 koja kreće u 14:35 te je u Zaboku u 15:18. Na slikama ispod možete vidjeti i infografike s preciznim uputama kako doći do naše pivovare, nakon što vas vlak istovari na kolodvoru u Zaboku. Laganih 15 minuta pješke imate hoda do našeg pogona.

ODLAZAK IZ ZABOKA

  1. Ako ste stigli autom, dajte kolegi koji je izgubio okladu da vozi (aka kolegi koji nije cugao) i vratite se istim putem kako ste došli
  2. Ako ste došli vlakom, u želji da probate što više naših piva te ste u žurbi da se vratite kući, zadnja linija vlaka iz Zaboka za Zagreb vozi u 21:16
  3. Za sve vas koji želite osjetiti full experience svih 30+ pipa te neopterećeno uživati u koncertima, hrani i dobroj fešti, osigurali smo POVRATAK AUTOBUSIMA ZA ZAGREB!! Prva linija će voziti u 00:00, nakon završetka koncerata. Druga linija će voziti oko 01:30 pa ako se želite ostati družiti s nama na afteru, ta druga linija vam je najbolja opcija. Cijena karte je 5€, a u nju je uključena i jedna konzumacija naših piva. Kako bismo koordinirali što bolje prijevoz i izbjegli gužve prilikom ukrcaja u autobuse, molimo vas da javite kolegi Marku, na e-mail adresu marko.filipin@novarunda.com, vaša imena i prezimena te koju liniju želite rezervirati za povratak u Zagreb. U e-mail rezervacije, obvezno stavite subject REZERVACIJA BEER BASH - linija busa, Ime i Prezime, a u tijelo e-maila napišite detalje (npr. broj ljudi ako rezervirate za više ljudi). Rezervacije se pune metodom tko je prvi poslao e-mail, a karte s vašom rezervacijom će se moći pokupiti na dan eventa do 20h na jednom od šankova. Ukoliko ne pokupite kartu do 20h, gubite rezervaciju i kartu te se oslobađa vaše mjesto za drugu osobu.

Vidimo se u subotu!!!

 

 

 

 

Tagovi

Pivo   festival   Nova runda   Zabok   Beer Bash  


Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće