U Đakovo na Spakovo i ostale pivske uživancije

  Festivali         pn         01.09.2022.
U Đakovo na Spakovo i ostale pivske uživancije

Po treći puta u srcu Slavonije, u okviru programa Đakovačkog ljeta, u petak i subotu (2. i 3. rujna) održat će se festival domaćeg piva - Đakovo Craft Beer festival. Na sajmu će biti predstavljeno jedanaest craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva: Nova runda iz Zaboka, Primarius iz Zagreba, Međimurski lepi dečki iz Čakovca, Šibenska pivovara, Mali div iz Osijeka, Walkow iz Vukovara, Valens iz Vinkovaca, Funky Brewery iz Slavonskog Broda, Stric iz Našica, Slavonica iz Pakraca i  domaćin - pivovara Black Hat iz Đakova.

„Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći“, poručuju organizatori.

No, jedno od iznenađenja je ipak djelomično otkriveno nakon nagradne igre u kojoj su pratitelji festivalskih društvenih mreža timali zafatak očno odgovorili na pitanj: Kako je nazvana ekskluzivna festivalska kolaboracija najavljena nakon prvog festivala? Odgovor je Spakovo.
 

<<< Đakovo, pivom ovjenčano
<<< Craft beer festival u Đakovu, drugi put

Glazbena pratnja su DJ Učo (petak i subota), Cotyda Band (petak) i Cota G4 (subota), a za dobru hranu pobrinuti će se American Joy s burgerima i Srednaj strukovna škola Antuna Horvata s pivskim kiflicama i sličnim delikatesama. 

Sve se događa u prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra u središtu grada od pet sati poslije podne do ponoći.

Organizatori festivala su Grad Đakovo, Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo. Festival podupiru Osječko-baranjska županija i Hrvatska turistička zajednica. Ovaj Festival medijski podupiru Đakovo Live, Moje Đakovo, Slavonski radio, Tranzistor i naš portal.Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće