Pivnica.net
Banner

Srbija

U „Bečkereku“ tamburaši, rokeri i 25 vrsta piva

P.N.   |   25.08.2009.     3482

U „Bečkereku“ tamburaši, rokeri i 25 vrsta piva

Jučer su ulicama Zrenjanina, najvećeg grada u Banatu i najveće općine u Srbiji, špartali fijakeri, s kojih je dijeljeno besplatno pivo, najavljujući da će sutra u gradu na Begeju početi Dani piva. Ovo je za prilike u regiji vrlo star pivski festival – održat će se po 24. put, a trajat će do nedjelje 30. kolovoza, piše današnji Blic online, izvještavajući s konferencije za novinare.

Zrenjaninski gradonačelnik Mileta Mihajlov izjavio je da je organizacijski odbor odradio odličan posao i da će ovogodišnji Dani piva biti najbolji do sada, a predsjednik Skupštine općine Aleksandar Marton dodao da je manifestacija već davno prerasla okvire grada i postala pokrajinska priredba. Središnja pozornica bit će na Žitnom trgu, gdje će se točiti 25 vrsta piva, a festivalski sadržaji odvijat će se i u Gradskoj bašti i Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića. Sutrašnji program nakon otvaranja nastavljaju partibrejkersi, pa festival tamburaša Prim za primom i koncert Zvonka Bogdana, a u bogatom petodnevmom programu najzvučnija glazbena imena su Lous, zabranjeno pušenje, Boban Marković i Van Gogh.

<p">Predviđena su brojna natjecanja i igre, nastupi uličnih zabavljača, posebni programi za djecu, skupovi i druženja, pa čak i međunarodna izložba pasa.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Srbija