Tvoje pivo

  Europa         P.N.         15.12.2009.
Tvoje pivo
Male pivovare i do krajnosti pojednostavljene i jeftine grafičke usluge urodili su uz ostalo i jednim zanimljivim trendom – personaliziranim pivom. Sve je češća ponuda posebnih pivskih etiketa, koje se tiskaju za male serije zlatnog soka, a sada je pivopijama s posebnim zahtjevima na raspolaganju web stranica na kojoj mogu ne samo odabrati već gotove obrasce etikete piva i naručiti nove, nego i sami kreirati svoje etikete.
Želite li kome pokloniti „sixpack“, ili društvo koje zovete u goste ponuditi pivo svojega imena, naručite gajbu svoga rođendanskog, imendanskog, ili kakvog već piva. Servis beerstickr.com pokrenuo je njemački pivski portal www.bier.de, a omogućava vam da za 5,99 eura dobijete šest samoljepivih etiketa posebno tiskanih za vas, a set od 24 naljepnice stajat će vas „samo 9,99 eura. U ponudi su i vrčevi za pivo s limenim poklopcem ili bez, pregače i majice, a na stranici je i link za beerstickr blog, na kojem možete pratiti pivske vijesti i zanimljivosti.
Najnovija ponuda ovog zanimljivog portala je isporuka na badnjak, za koju se narudžbe primaju zaključno s utorkom 22. prosinca u 22 sata.
 
 


Najnovije iz kategorije Europa
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće