Tuborg Green uz dobitnike Grammya

  Carlsberg Hrvatska         25.02.2008.
Tuborg Green uz dobitnike Grammya

Postavši aktivnim sudionikom zbivanja na hrvatskoj glazbenoj sceni, Tuborg Green se kao sponzor uključio u organizaciju koncerta trija Naughty by Nature, hip – hop gremijevaca iz New Jerseya.  Tri Naughty by Nature na sceni se pojavio davne 1986. godine, a popularni su postali 1991. godine kada se zavrtjela stvar Other People`s Property, poznatija pod nazivom O.P.P. Svoju su svjetsku slavu Naughty by Nature potvrdili albumom 19 Naughty III, odnosno ultimativnom himnom east coast hip hopa Hip Hop Hooray, za koju je video spot režirao Spike Lee. Njihova je sjajna karijera okrunjena nagradom Grammy koju su 1996. godine dobili za album Poverty`s Paradise, a zadnji su studijski uradak producirali 2002. godine. U međuvremenu, kao i svi uspješni reperi, dečki su se bavili glumom, Treach se pojavljuje u nekoliko uspješnih filmova i HBO zatvorskoj seriji Oz, ali i nošenjem oružja bez dozvole, što im je donijelo i malo dodatnoga publiciteta.

Unatoč uspjehu na top listama Naugthy by Nature su u svojoj glazbi i nastupu sačuvali žestinu geta i ritam ulice, pa njihove hrvatske fanove 29. veljače u Aquariusu očekuje beskompromisni hip – hop.

Podijelite

   

Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivuArhivNacrtaj mi krigl


Knjiga Pivovara Daruvar

Knjiga Pivovara Daruvar
Najnovije iz kategorije Carlsberg Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće