NOSTRA EPIZODA 3

Treći član pjenušave mafijaške ekipe – The Boss

  Hrvatska         P. N.         29.05.2024.
Treći član pjenušave mafijaške ekipe – The Boss

Od sredine ožujka taje novi projekt pivnice i pivovare Mlinarica nazvan Nostra, koji se nastavlja na prethodni projekt zvan Billy the Kid. Nakon divljeg zapada kao temu serijala Mlinarica odabire mafiju iz vremena prohibicije. Dakle, i dalje se radnja odvija na tlu Sjeverne Amerike a predviđeno je kuhanje devet piva kroz devet epizoda crtano-animiranog pjenušavog serijala. Upravo je svjetlo dana ugledao treći od njih, The Boss.

U oba serijala svako pivo skuhano u nekom karakterističnom američkom stilu prati vizual iza kojeg stoji stalni Mlinaričin suradnik, kućni ilustrator Davor Schunk, koji potpisuje etiketu i kratki animirani film u kojem glavni lik Lucky proživljava različite avanture. Tijekom projekta, koji završava u studenom traje i nagradna igra u kojoj ljubitelji dobrog piva i dobrih crtanih priča sudjeluju skeniranjem QR koda na boci.

Treće pivo iz serijala Nostra zove se The Boss, stil je voćni sour s pet posto alkohola, a pivnica i pivovara Mlinarica ga najavljuje ovako:

Pivski strip Nostra ide dalje!

Korumpirani The Cop prepoznaje potencijal u Luckyju i Buzzu. Umjesto da ih odvede u stanicu, vodi ih do samog vrha mafije – do The Boss-a.

The Boss je na čelu mafije i u borbi protiv druge mafijaške obitelji O’Neal, koja mu stvara probleme. U toj borbi, The Boss se oslanja na Luckya i Buzza kao svoje glavne pomoćnike i daje im prvi zadatak – ukrasti vrijednu ogrlicu od obitelji O’Neal.

Hoće li ovaj dvojac uspjeti u svom prvom zadatku? Saznajte u idućoj epizodi stripa!

STIL: Fruited sour

GLAVNE AROME Višnja, limun, bobičasto voće, breskve

VOĆE Višnja, limun, bobice bazge

ALK 5,0%

Za one koji žele znati više:

Nostra ide dalje: The Cop

Mlinaričina Cosa nostra

Tagovi

Pivo   Mlinarica   Nostra   The Boss   Davor Schunk  


Najnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće