ZADRUŽNA PIVOVARA BRLOG

Traži se najneposlušnija

  Hrvatska         P. N.         10.02.2024.
Traži se najneposlušnija

Ove godine ponovno biramo NAJ NEPOSLUŠNU - ženu koja čini svijet boljim mjestom, buntovno prkosi nepravdi, bori se za jednakost i slabije od sebe, a njezina neposlušnost inspirira druge, objavila je zadružna pivovara Brlog iz Zadra, koja je prošle godine pokrenula ovu zanimljivu inicijativu.

Nominacije za Naj Neposlušnu su otvorene te slušamo vaše prijedloge buntovnica koje spadaju u ovu kategoriju (one mogu biti poznate samo tebi ili celebrity osobe), a najčešće se ističu kao žene koje guraju druge žene, posebno su hrabre, čuvaju okoliš, brinu o životinjama, djeci ili jednostavno rade stvari drugačije koje inspiriraju druge na dobra djela.

Pošaljite nam svoj prijedlog putem linka: https://brlog.hr/neposlusna-natjecaj/ do 22.veljače.2024.

Nakon selekcije užeg izbora po odabiru našeg stručnog zadrugarskog žirija, kreće glas naroda do 7.ožujka a na Dan žena biramo pobjednicu kojoj ćemo svečano uručiti njezine nagrade: vječnu slavu i sliku na zidu pivovare, dvije gajbe Neposlušne, hudicu i majicu Naj Neposlušna, bungee jumping na Maslenici i možda još nešto ako netko doda u košaricu

Zadružna pivovara Brlog prvi je put najneposlušniju birala u ovo vrijeme lanjske godine, a izbor se odnosio na godinu prije toga – 2022.  Glasanje za naj neposlušnu također je trajalo do Dana žena, a među 25 nominacija pobjedu je odnijela Ivana Crnoja iz azila Osijek, koja – kako je pisalo u nominaciji „ne priznaje odustajanja i ruši prepreke kako bi ovaj svijet učinila boljim mjestom za život svih živih bića. Vodi Azil Osijek, spašava živote, unaprjeđuje zakone, umrežava i educira ljude, bori se protiv idiota na svim razinama, a da to sve preživi sigurna sam da popije i dobro pivo. Velika je i hrabra fajterica.“

Ove godine se, dakle, nominira do 22. veljače, a onda glasa do 7. ožujka. Vjerujemo da će prijedloga ove godine biti i više, jer stvar se zahuktava, a i nagrade su još bogatije. Pa evo još jednom poziva, koji preko društvenih mreža upućuje Ana Teskera:

Počelo je, drugi naj neposlušna natječaj

Nominirajte ih, znam da ih znate.., negdje u ulici, u familiji, u javnosti... Skupljamo nominacije do 22.2 pa onda glasamo koja će skakati s Masleničkog mosta (haha, to je jedna od nagrada... ali mogu i samo nazdraviti s nama i dobiti sliku na zidu i sav taj merch)

Znači, najkraće moguće rečeno - traže se žene koje se bore za slabije, a taman se toliko ne uklapaju u tuđa očekivanja da ih je netko nekada morao nazivati neposlušnom.

Joj, koliko ih znam i viđam i srećem, sve bi vas nominirala. Naprijed naše! Najnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće