ART PARK 2024

Tranzit prema Puli

  Medvedgrad         P. N.         28.05.2024.
Tranzit prema Puli

Ovogodišnji Art park project gostovao je na novoj zagrebačkoj adresi kao trodnevni program od 24. do 26.svibnja 2024. u skrivenom dvorištu Ilice 73, preko puta Britanskog trga, u Studio-galeriju Klet. Ove je godine Art park samo tranzitna lokacija za dugo, toplo ljeto Art parka u Puli, a na obje lokacije čeka vas Art park pivo, ukusni Vienna lager, čiju je etiketu ove godine osmislio Vedran Štimac. 

Za ovo tranzitno izdanje Art parka u Kleti spakirali smo vam izložbu novih radova dragog nam suradnika i kolege Zvonimira Haramije Hansa, poručuju iz Art parka. Zvonimir Haramija (rođen 1978. u Čakovcu) diplomirao je 2007. na Nastavničkom odsjeku Alu u Zagrebu u grafičkoj klasi prof. Šiška. Samostalno izlaže od 2004. godine. Do danas je imao je 18 samostalnih i desetak skupnih izložbi te je sudjelovao na desetak street art festivala.

Posadi Art parka pridružila se Cockta, projekt prati i Grad Zagreb a stalni partner projekta je Pivovara Medvedgrad, koja svake godine kuha posebnu šaržu Art park piva u stilu bečkog lagera s udjelom alkohola od 4,8 posto.

Za one koji žele znati više:

Kampiranje na Ribnjaku

Dva ruha Art parka

Art park cirkus se vraća na Ribnjak

 Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće