PIVO I MUZEJ SKLADAN PAR  

Tamna pivska večer u muzeju

  Craft         P. N.         22.02.2023.
Tamna pivska večer u muzeju

Taman je prošla noć muzeja (posljednjeg siječanjskog petka), kadli Muzej grada Pakraca najavljuje novu. Ta će se održati sutra (četvrtak. 23. veljače) pod nazivom Tamna večer u muzeju, a u najavi događaja posjetitelji se pozivaju da saznaju koja je veza novog piva lokalne craft pivovare Slavonica i arheologije.

Pripremili smo za Vas dozu arheologije i dozu NOVOG piva, stoga ne propustite ovo događanje! Ulaz je slobodan za sve zainteresirane!, najavljuje Muzej na društvenim mrežama, a mi možemo dodati samo još toliko da je vlasnik i majstor pivar pivov are Slavonica Marko Barčan od početka najavljivao da će portfolio pivovare sadržavati i jedno tamno pivo i da će se ono zvati – Templar, pa onda u tom pravcu trebaju ići očekivanja posjetitelja kad je riječ o povijesnom sadržaju večeri.

A što se tiče piva, podsjetimo, Slavonica je krenula s tri piva iz serije s  etiketama sa slikama likova iz lokalne povijesti – grof i grofica iz loze Jankovića daruvarskih, koji su vladali i Pakracem, te carica Marija Terezija, s tim da je Grof amber ale, Grofica american pale ale, a Carica India pale ale. Onda je slijedila serija piva s egidom „Slavonski“ i bijelom etiketom – Slavonska NEIPA, Slavonski Lager, Slavonski Blonde, te Slavonski Weissbier.

Sada se Slavonica vraća oslikanim etiketama i likovima iz povijesti toga kraja, a u kojem je stilu skuhan mrki templar, vidjet ćemo sutra.

Tagovi

Pivo   muzej   Slavonica   templar   Pakrac   Janković  


Najnovije iz kategorije Craft
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće