PJENUŠAVA SAPUNICA

Taj gorki, gorki svijet

  Pivske raznolije         P- N.         20.01.2024.
Taj gorki, gorki svijet

U Češkoj se upravo snima druga sezona televizijske serije Hořký svět (Gorki svijet) s pričom iz pivarskog miljea. Snimanje je počelo u listopadu prošle godine i uskoro bi se željno iščekivani nastavci trebali pojaviti u programu televizije Prima. Sezona će imati osam epizoda, jednako kao i prva sezona emitirana 2022. godine.

Zeleno svjetlo za drugu sezonu serija je dobila glatko nakon velike gledanosti. Nastavci su u prosjeku privlačili po 902 tisuće gledatelja, što znači gledanost od 23,68 posto. Najgledanija epizoda, emitirana 31. kolovoza 2022., zakovala je pred tv ekrane čak 1,221 milijuna gledatelja.

Po riječima glumca Matouša Rumla omiljenost kod publike serija ima zahvaliti samoj temi pivarstva, koja je Česima iznimno zanimljiva i važna, dobrom scenariju, te uspjelim glumačkim kreacijama. Uz Rumla u seriji glume Berenika Kohoutová, Eva Holubová, Bolek Polívka, Bára Černá i drugi.

Radnja serije smještena je u malu obiteljsku pivovaru negdje u porječju rijeke Sázave. Majstor pivar Vizner treba u pivovari pomoći dvojici svoje braće uhodati proizvodnju u pivovari, ali s obzirom na svoju neslavnu prošlost u kojoj se liječio od alkoholizma, ne smije kušati vlastite uvarke. Uključivanje u obiteljski posao s pivom plaši njegovu kći, koja iz djetinjstva nosi traume zbog očevih alkoholnih eskapada...

U drugoj sezoni – šturo najavljuje Televizija Prima – pivovari cvjetaju ruže, a u proizvodnju piva uključuju se žene...

Ako možete pratiti radnju na češkom jeziku ili želite vidjeti kako serijal izgleda, prvu sezonu možete pogledati na internet stranici Televizije Prima.

Možda će vas zanimati i ovo:

Gospodari ječmaNajnovije iz kategorije Pivske raznolije
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće