Pivnica.net
Banner

Festivali

Sutra Beer Bash u Zaboku

P. N.   |   15.07.2022.     1455

Sutra Beer Bash u Zaboku

Na sutrašnjem Beer Bashu u zabočkom pogonu Nove runde bit će prvenstveno dobrog piva, uz ostalo i promocija novih uvaraka, ali bit će tu i mnoštvo drugih stvari – vođeno razgledanje pogona, izložba pivskih etiketa, odlična glazba, kako živa, tako i ona neživa, te dobra klopa.

Nema sumnje da znate za ovaj događaj i da ste u svom kalendaru rezervirali datum, ali nije zgorega još jednom  podsjetiti, jer za sve vrijedi da je dvaput – dvaput. Većinu onoga što vas čeka u bivšem pogonu Zagorskog metalca, a danas proizvodnoj hali jedne od najstarijih craft pivovara u Hrvatskoj, Nove runde, već smo najavili u prošlotjednom tekstu, a sada još koja riječ o nekim stvarima koje su dodane na program festivala.  

 „Prošle godine smo imali malu avanturu po Engleskoj te su nastala neka kolaboracijska piva, a sad smo odlučili vratiti kolab,“ piše Nova runda najavljujući novitete na sutrašnjem eventu . „Prvi rođendanski kolab koji ćemo predstaviti na #BeerBash je I'm an Idiot. Đusi NEIPA koju smo napravili u suradnji s kreativnim tekućim laboratorijem Alpha Delta Brewing iz Newcastle-a!!!“

Kad je ta kolaboracija predstavljena kao prva, to daje naslutiti da postoji i druga. I stvarno – to je službeno piće eventa – „laganih 5.5% alkohola krasi ovaj hmeljno napucani uradak koji smo smutili s drugarima iz FUERST WIACEK!“

Bit će tu i pivskih koktela koje će smućkati još jedan Daruvarčanin, dakle zemljak Miroslava Šuvaka i Marka Filipina, Denis Vlahovac, oprobani kokteldćija, koji je s novom rundom već surađivao na nekim ranijim akcijama, nudeći koktele s Rundinim pivima – prvenstveno Apom i C4.

Uskoro će Nova runda objaviti i kompletan popis piva koja će se točiti na sutrašnjem festivalu Beer Bash, a to i sve druge aktualije možete doznati na facebook stranici pivovare Nova runda.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Festivali