Sutra Beer Bash u Zaboku

  Festivali         P. N.         15.07.2022.
Sutra Beer Bash u Zaboku

Na sutrašnjem Beer Bashu u zabočkom pogonu Nove runde bit će prvenstveno dobrog piva, uz ostalo i promocija novih uvaraka, ali bit će tu i mnoštvo drugih stvari – vođeno razgledanje pogona, izložba pivskih etiketa, odlična glazba, kako živa, tako i ona neživa, te dobra klopa.

Nema sumnje da znate za ovaj događaj i da ste u svom kalendaru rezervirali datum, ali nije zgorega još jednom  podsjetiti, jer za sve vrijedi da je dvaput – dvaput. Većinu onoga što vas čeka u bivšem pogonu Zagorskog metalca, a danas proizvodnoj hali jedne od najstarijih craft pivovara u Hrvatskoj, Nove runde, već smo najavili u prošlotjednom tekstu, a sada još koja riječ o nekim stvarima koje su dodane na program festivala.  

 „Prošle godine smo imali malu avanturu po Engleskoj te su nastala neka kolaboracijska piva, a sad smo odlučili vratiti kolab,“ piše Nova runda najavljujući novitete na sutrašnjem eventu . „Prvi rođendanski kolab koji ćemo predstaviti na #BeerBash je I'm an Idiot. Đusi NEIPA koju smo napravili u suradnji s kreativnim tekućim laboratorijem Alpha Delta Brewing iz Newcastle-a!!!“

Kad je ta kolaboracija predstavljena kao prva, to daje naslutiti da postoji i druga. I stvarno – to je službeno piće eventa – „laganih 5.5% alkohola krasi ovaj hmeljno napucani uradak koji smo smutili s drugarima iz FUERST WIACEK!“

Bit će tu i pivskih koktela koje će smućkati još jedan Daruvarčanin, dakle zemljak Miroslava Šuvaka i Marka Filipina, Denis Vlahovac, oprobani kokteldćija, koji je s novom rundom već surađivao na nekim ranijim akcijama, nudeći koktele s Rundinim pivima – prvenstveno Apom i C4.

Uskoro će Nova runda objaviti i kompletan popis piva koja će se točiti na sutrašnjem festivalu Beer Bash, a to i sve druge aktualije možete doznati na facebook stranici pivovare Nova runda.

Tagovi

Pivo   Nova runda   Beer Bash   Zabok   subota  


Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće