DARUVAR – GRAD I PIVOVARA

Suradnja pivovare i grada

  Pivovara Daruvar         P. N.         25.05.2023.
Suradnja pivovare i grada

Pivovara Daruvar ima novog vlasnika, novu poslovnu politiku, novi dizajn i hrpu novih investicija, nove ambiciozne planove i novo rukovodstvo. Uprava, na čelu s Damirom Žmegačem značajno je podigla ljestvicu i kad je riječ o količini, a svoj program predstavila je upravi grada.

Pivovara Daruvar nastavlja tradiciju uključivanja u lokalnu zajednicu, naslovljena je objava za medije Pivovare Daruvar nakon sastanka u uredu gradonačelnika, koja u cijelosti glasi:

Sastankom gradonačelnika Daruvara g. Damira Lneničeka i predsjednika Uprave Pivovare Daruvar Davora Žmegača dogovoreni su daljnji koraci suradnje između Grada i Pivovare, kao jednog od najvećih lokalnih poslodavaca.

Dotakli su se i Dana piva, koji su održani proteklog vikenda i sabrali utiske tog velikog događaja u gradu.

Mnogi zajednički projekti su pred nama i veselimo se svim daljnjim suradnjama koje će privući interes za Grad i za Pivovaru. Kako smo početkom godine napravili strateški zaokret u našem poslovnom modelu, realizirali velike investicije vezane za modernizaciju pogona, naša poruka je jasna: Cilj nam je izgraditi suvremenu pivovaru, no svakako ostaviti i onaj važni sastojak tradicije koji čini razliku.

Cilj nam je daljnji razvoj Pivovare i njenih brandova, no isto tako veliki naglasak stavljamo na sudjelovanje u radu i djelovanju lokalne zajednice, kako bi imali priliku svi zajedno rasti i graditi lijepu zajedničku budućnost, rekao je predsjednik Uprave Pivovare Daruvar D. Žmegač.

Gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček poručio je: Zahvaljujući Pivovari Daruvar na značajnoj investiciji u našem gradu, koja je rezultirala povećanjem proizvodnje piva i dodatnim zapošljavanjem naših sugrađana, izražavam zahvalnost na vraćanju sjedišta pivovare u naš grad te na odličnoj organizaciji Dana piva koji su iza nas. Vjerujem da će zajednička suradnja između Pivovare, Grada i Turističke zajednice rezultirati još boljom ponudom Daruvara kao turističke destinacije.

Foto Predrag Uskoković

Tagovi

Pivo   Daruvar   Pivovara   uprava  


Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće