Pivnica.net
Banner

Pivovara Daruvar

Suradnja pivovare i grada

P. N.   |   25.05.2023.     3009

Suradnja pivovare i grada

Pivovara Daruvar ima novog vlasnika, novu poslovnu politiku, novi dizajn i hrpu novih investicija, nove ambiciozne planove i novo rukovodstvo. Uprava, na čelu s Damirom Žmegačem značajno je podigla ljestvicu i kad je riječ o količini, a svoj program predstavila je upravi grada.

Pivovara Daruvar nastavlja tradiciju uključivanja u lokalnu zajednicu, naslovljena je objava za medije Pivovare Daruvar nakon sastanka u uredu gradonačelnika, koja u cijelosti glasi:

Sastankom gradonačelnika Daruvara g. Damira Lneničeka i predsjednika Uprave Pivovare Daruvar Davora Žmegača dogovoreni su daljnji koraci suradnje između Grada i Pivovare, kao jednog od najvećih lokalnih poslodavaca.

Dotakli su se i Dana piva, koji su održani proteklog vikenda i sabrali utiske tog velikog događaja u gradu.

Mnogi zajednički projekti su pred nama i veselimo se svim daljnjim suradnjama koje će privući interes za Grad i za Pivovaru. Kako smo početkom godine napravili strateški zaokret u našem poslovnom modelu, realizirali velike investicije vezane za modernizaciju pogona, naša poruka je jasna: Cilj nam je izgraditi suvremenu pivovaru, no svakako ostaviti i onaj važni sastojak tradicije koji čini razliku.

Cilj nam je daljnji razvoj Pivovare i njenih brandova, no isto tako veliki naglasak stavljamo na sudjelovanje u radu i djelovanju lokalne zajednice, kako bi imali priliku svi zajedno rasti i graditi lijepu zajedničku budućnost, rekao je predsjednik Uprave Pivovare Daruvar D. Žmegač.

Gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček poručio je: Zahvaljujući Pivovari Daruvar na značajnoj investiciji u našem gradu, koja je rezultirala povećanjem proizvodnje piva i dodatnim zapošljavanjem naših sugrađana, izražavam zahvalnost na vraćanju sjedišta pivovare u naš grad te na odličnoj organizaciji Dana piva koji su iza nas. Vjerujem da će zajednička suradnja između Pivovare, Grada i Turističke zajednice rezultirati još boljom ponudom Daruvara kao turističke destinacije.

Foto Predrag Uskoković

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar