UDRUGA PIVARA SJEVER

Suradnja pivara i sveučilišta

  Hrvatska         P. N.         16.05.2023.
Suradnja pivara i sveučilišta

Evo primjera koji pokazuje kako zajednički jezik mogu naći i biti jedni drugima korisni kućni pivari i visokoškolska ustanova: jučer je u Varaždinu na Sveučilištu Sjever potpisan ugovor o suradnji Sveučilišta Sjever i Udruge Pivara Sjever. U sklopu toga održana je prezentacija Kako je čaša našla pravo pivo te najava 5. UPS festa, koji će se održati ovog ljeta.

Nakon potpisivanja ugovora je pročelnik Odjela za prehrambenu tehnologiju Bojan Šarkanj za sve prisutne održao edukativnu prezentaciju "Kako je čaša našla pravo pivo" u kojoj je pokazao kakve se čaše koriste za određenu vrstu piva, piše evaraždin. Predsjednik Udruge pivara Sjever Tomislav Uroić je nakon prezentacije najavio ovogodišnji 5. UPS fest, festival i natjecanje kućnih pivara, koje će se održavati  u subotu 8. srpnja 2023. kod Arene Varaždin.

Foto: Florijan BarešićNajnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće