Pivnica.net
Banner

Craft

Slavonica sutra otvara vrata

P. N.   |   29.04.2022.     4856

Slavonica sutra otvara vrata

Pakračka craft pivovara Slavonica utemeljena je u ljeto 2017. a ususret svom petom rođendanu dobila je dvije jake uzdanice boljeg života – otvorenu  terasu i novo pivo, četvrto u portfoliju pivovare u stilu nezaobilazne NEIPE. Slavonska NEIPA bit će predstavljena sutra na Danu otvorenih vrata Pivovare Slavonica.

Utemeljitelj i vlasnik pivovare Marko Barčan predvidio je da dogasaj krene točno u podne i traje do uvečer, a tijekom poslijepodneva svi će zainteresirani imati priliku doznati sve o tehnologiji proizvodnje piva u vođenom razgledanju pivovare.

Uostalom, evo njegove najave sutrašnjeg događaja:

Pozivamo vas u subotu 30. travnja na prvi ovogodišnji Dan otvorenih vrata Pivovare Slavonica u prigodi degustacije novog piva te otvorenja terase.

Pivovara Slavonica ove godine obilježit će pet godina svog postojanja, u toj prigodi pripremili smo više novosti, a počinjemo ovog vikenda na našoj novouređenoj terasi s druženjem uz novo pivo koje smo prigodno nazvali Slavonska NEIPA. Bogate voćne arome u okusu i mirisu najavljuju uzbudljivo proljeće i ljeto i prava su poslastica koja zove na uživanje. Družimo se u subotu od 12h pa do večernjih sati. Vođena tura kroz pivovaru za sve koji žele znati više o proizvodnji predviđena je u 17h. Vidimo se! #zivislobodnopijkaogrof 

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Craft