Glasaj i osvoji

Skuhaj mi omiljenog Fantoma

  Medvedgrad         P. N.         07.02.2023.
Skuhaj mi omiljenog Fantoma

Fantom je, podsjetimo, krenuo u travnju 2020. godine kao humanitarni projekt pivovare Medvedgrad i od tada se, dakle u nepune tri godine, pojavio točno 28 puta, što će reći skoro pa svaki mjesec, i to u raznim stilovima, koje pokriva pet skupina i one se na etiketama prepoznaju po boji kape na glavi Fantoma.

Sada ovaj projekt ide u novu dimenziju – o tome u kojem će se stilu kuhatik sljedeži Fantom odlučuju pivopije – ljubitelji Medvedgradovih piva i pratitelji Pivovare na društvenim mrežama.

Najavila je to Pivovara medvedgrad prošli tjedan objavom nazvanom Skuhaj mi Fantoma, u kojoj je između ostaloga stajalo: 𝐕𝐢 𝐠𝐥𝐚𝐬𝐚𝐭𝐞, 𝐦𝐢 𝐤𝐮𝐡𝐚𝐦𝐨: na vama je odluka koji se Fantom idući kuha! Kod Fantoma je predvidiva bila samo činjenica da stiže, ali kakav i u kojem stilu – to se nije znalo skroz do njegova dolaska. E pa vrijeme je da malo protresemo priču. Naš je majstor pivar poželio skuhati 𝐣𝐞𝐝𝐚𝐧 𝐨𝐝 𝐭𝐫𝐢 𝐩𝐢𝐯𝐬𝐤𝐚 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐚 – a vi ćete svojim glasom odlučiti koji će se stvarno skuhati.

A danas se pojavila nova objava u kojoj su ponuđena tri stila po užem izboru majstora pivara Bože, a oni koji narednih dana b udu glasali za svoga favorita, u igri su za osvajanje zanimljive nagrade:

SKUHAJ MI FANTOMA - GLASAJ I OSVOJI!

Kako glasati? Klikni na ikonu uz stil piva koji želiš da se skuha

Cold IPA

Bock

Belgian blonde ale

Naš majstor pivar suzio je izbor na tri stila piva, a tvoj glas odlučuje koji će se stil piva skuhati. Stil piva koji na Facebooku i Instagramu u zbroju dobije najveći broj glasova, zaključno s 15.2.2023., stiže kroz koji mjesec pod Fantom kapom!

𝐒̌𝐓𝐎 𝐎𝐒𝐕𝐎𝐉𝐈𝐓𝐈?

U komentare napiši i podršku svom željenom stilu, a najzanimljiviji komentar za pobjednički stil piva osvaja 𝐫𝐚𝐳𝐠𝐥𝐞𝐝𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐩𝐢𝐯𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐳𝐚 𝐭𝐞𝐛𝐞 𝐢 𝐜̌𝐞𝐭𝐢𝐫𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐚, 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐣𝐞𝐫𝐧𝐨 𝐢𝐬𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐩𝐢𝐯𝐚 𝐮 𝐏𝐢𝐯𝐨𝐯𝐚𝐫𝐢 𝐌𝐞𝐝𝐯𝐞𝐝𝐠𝐫𝐚𝐝 𝐢 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐨𝐧 𝐩𝐢𝐯𝐚 𝐳𝐚 𝐩𝐨𝐧𝐢𝐣𝐞𝐭𝐢 𝐤𝐮𝐜́𝐢 U izboru najboljeg komentara pomoći će nam i reakcije tvojih prijatelja – komentari s najvećim brojem reakcija ulaze u najuži krug izbora!

Sve pobjednike objavljujemo 16.veljače 2023.

Što se čeka? Na glasanje i – sretno svimaNajnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće