NOVA KOLABORACIJA

S Talijanima kuhaj talijanski

  Zmajska         P. N.         11.04.2024.
S Talijanima kuhaj talijanski

Krčkalo je u kotlovima na Jankomiru, te iz Zmajske craft pivovare izlazi novi uvarak. Ovoga puta riječ je o još jednoj kolaboraciji, zajedničkom uvarku Zmajevih majstora pivara i njihovih prijatelja po hmelju. Ovoga puta kuhače su ukrstili s pivarima iz talijanske craft pivovare LZO Beer a rezultat je talijanski pilsner Palooza.

NOVA KOLABORACIJA

Kuhali smo sa susjedima iz LZO brewery a rezultat je, ha što drugo nego jedan osvježavajući italian pilsner! Momci su donijeli vlastiti hmelj koji inače uzgajaju a za Paloozu koristili smo Cascade. Sladne, krušne, cvijetne i travnate note, tanko tijelo i suhi završetak garantiraju svježinu u čaši! Cheers!

A za narudžbu posjetite naš web dućan, kažu Zmajevi u najavi nove kolaboracije na društvenim mrežama.

 LZO je neovisna craft pivovara, smještena u Coneglianu, u pokrajini Treviso, piše pivovara LZO na svojoj službenoj web stranici i nastavlja: Naša misija je zauvijek promijeniti uobičajenu percepciju piva. Posvećeni smo stvaranju vrlo različitih stilova, često ih interpretirajući na suvremeni način. Uz REGULAR liniju stalnih piva, imamo i ediciju DROP OUT, limitirane produkcije, uvijek različite i usmjerene na inovativna istraživanja. Nikada ne bismo prihvatili da se naši kupci zadovoljavaju banalnim pivom ili groznim industrijskim proizvodima. Dobro piti nije samo sebi cilj, već čin koji pripada znatiželjnim i životno stimuliranim ljudima. Napustite standardizirane okuse velikih multinacionalnih kompanija i dopustite da vas naelektrizira dinamika "craft" revolucije.

Tagovi

Pivo   Zmajska   kolaboracija  


Najnovije iz kategorije Zmajska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće