S pivom u vječnost

  Svijet         P.N.         09.05.2008.
S pivom u vječnost
Pabst je marka američkog piva o kojoj se u Hrvatskoj uglavnom ne zna puno. Mi znamo za Bud, koji se može kupiti u našim dućanima, znamo i za Miller, jer je on čest u američkim filmovima, ili možda Coors. Dakako, ne računam one zaguljene tifoze koji gutaju sve što se tiče zlatnog soka, i stručnjake verzirane za dragocjenu tekućinu. Oni znaju čak i to da je font (tip pisma) iz naziva toga piva nazvan upravo po njemu. I da je znameniti glumac Dennis Hopper poznat kao poklonik toga piva.
Ne računam, naravno, ni one koji prate web stranice pivopije.com i net.hr, koje su ovih dana prenijele vijest o bizarnom događaju. Jedan je ljubitelj piva Pabst Blue Ribbon toliko očaran tim pivom da u njemu želi uživati vječno, pa je naručio lijes u kojem će biti sahranjen, u obliku limenke svoga omiljenog piva, u karakterističnim crven-bijeli-plavi bojama.
 
Čovjek se zove Bill Bramanti iz mjesta South Chicago Heights, Illinois, po zanimanju administrator u Glenwood vilageu, a dok ne dođe vrijeme da legne u kovčer, koristi ga kao hladnjak, naravno, za svoje omiljeno pivo. Tu bi namjenu kovčeg mogao imati duže vrijeme, je Bramantiju je ‘tek’ 67 godina i potpuno je zdrav.
 
 


Najnovije iz kategorije Svijet
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće