INTERDISCIPLINARNA RAZMJENA ZNANJA

S pivarima, za pivare - stručni skup u Karlovcu

  Pivarska industrija         08.02.2023.
S pivarima, za pivare - stručni skup u Karlovcu

U atriju Veleučilišta u Karlovcu 31. ožujka održat će se manifestacija „S pivarima, za pivare”, prvi stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem namijenjen stručnjacima i zaposlenicima u pivarskom sektoru, bilo da se radi o velikim, industrijskim ili malim zanatskim pivovarama.

Cilj je dodatna edukacija i napredovanje, interdisciplinarna razmjena znanja između domaćih i stranih stručnjaka te olakšavanje transfera znanja između industrije i obrazovnih i znanstvenih institucija.

„Nedostatak konferencija ove tematike u Hrvatskoj, posljedična velika zainteresiranost pivara, aktualnost problematike kao i planirana usmena izlaganja, jamstvo su da će ovaj skup biti dobro posjećen i uspješan“, izvijestili su u srijedu iz karlovačkog Veleučilišta.

Teme predavanja su odabrane prema kriteriju aktualnosti: Utjecaj higijene pogona na sigurnost proizvoda, Cirkularna ekonomija i otpadni tokovi u pivarskoj industriji, Mikrokozmos - onaj koji pokreće svijet, Analitička rješenja za craft pivare - od sladovine do gotovog proizvoda i Hmelj i proizvodi od hmelja u suvremenoj proizvodnji piva

Angažirani predavači najbolji su dostupni stručnjaci iz svojeg područja: Gregor Drago Zupanči, Ivana Ćosić, Gianmaria Ricciardi, Markus Peterherr i Iztok Jože Košir.  Više predavačima i njihovim temama možete pročitati ovdje.

Manifestacija izvrsna prilika za upoznavanje, druženje, razmjenu ideja i ugovaranje poslova.  Ideja je ovakav organizirati jednom godišnje koji bi s vremenom prerastao u prepoznatljivi brand Veleučilišta u Karlovcu i grada Karlovca te da postane događaj kojeg će stručnjaci cijeniti, kome će se svi veseliti i rado mu se vraćati.

Prijave se zaprimaju do 24. veljače na e-mail adresu pivari@vuka.hr, a broj sudionika je ograničen.

Više o stručnom skupu možete pročitati ovdje.Najnovije iz kategorije Pivarska industrija
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće