Reci DA za djecu

  Pivovara Daruvar         P. N.         26.10.2021.
Reci DA za djecu

Iz Pivovare Daruvar stalno dolaze dobre vijesti. Najstarija hrvatska pivovara, koja je lani napunila 180 godina postojanja, bilježi stalni rast produkcije i priprema veliki investicijski ciklus, a upravo provodi jednu hvalevrijednu humanitarnu akciju. Pod motom Reci DA, daruvarski pivari nude limitiranu ediciju svog jubilarnog piva a dio prihoda daruju LEKSA centru za neurorazvojnu integraciju refleksa.

Reci DA je paket s dvadeset limenki lagera DA-1840-EU, koji je skuhan u povodu okrugle obljetnice daruvarske pivovare, koji se prodaje po cijeni od 200 kuna, a od svake prodane kutije Pivovara donira 50 kuna udruzi koja okuplja stručnjake i roditelje osoba s teškoćama u razvoju, te djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju. Akcija traje do 5. studenog a pripremljeno je 200 paketa, tako da će nakon prodaje cijelog kontingenta udruga LEKSA dobiti 10.000 kuna.

Nadalje, svaki kupac dobiva i kupon za popust od 10 posto kod naredne kupovine u web shopu daruvarske pivovare. Akciju podržavaju i food blogeri Mihaela, O slanom i slatkom, Tanja cookam i guštam, Ribafish i drugi, a opsežnu najavu i poziv za uključenje u ovaj humanitarni projekt objavio je portal Super 1.

“U želji da svoje poslovanje učine još više društveno odgovornim, odlučili smo se na zanimljivu dobrotvornu akciju. Ovo nije prvi puta da Daruvarska pivovara donira, no ovaj puta je razlika u tome da putem akcije i svojim kupcima omogućujemo da budu dio dobre priče”, rekla nam je Sandra Kufner, direktorica Pivovare Daruvar.

“Reci DA! kutija je praktično pakiranje u prepoznatljivom dizajnu, a sadrži 20 limenki od 0,5 l Daruvarskog svijetlog lager piva. Odlučili smo kreirati 200 ovakvih kutija, a biti će dostupne isključivo putem web shopa Pivovare Daruvar. Kupovinom Reci DA! kutije po cijeni od 200 kuna 20 limenki svježeg daruvarskog lagera stiže na tvoj kućni prag. Uz to, čeka te zahvala u obliku 10 posto popusta pri sljedećoj kupovini na web shopu pivovare, a mi od toga izdvajamo 50 kuna za Udrugu Leksa”, pojasnio nam je direktor Pivovare Daruvar, Siniša Lukač.

Aleksandar Karanfiloski, predsjednik Udruge Leksa opisao nam je što sve rade i s kojim izazovima se susreću. “Zahvalio bih se Pivovari Daruvar na ovoj akciji u ime svih naših članova i korisnika te njihovih obitelji. Sa devedesetak djece, mladih i odraslih provodimo različite vrste terapija, a izazovi s kojima se susrećemo su mnogi. Od zakona do dislociranosti naših članova. Bilo kako bilo, ne gubimo entuzijazam, a aktivnosti koje provodimo zasnivaju se na unapređivanju zdravstvene i psiho‐socijalne skrbi, obrazovanja, zapošljavanja i uključivanja osoba s teškoćama u razvoju u društvenu zajednicu.

Uz direktan rad s njima, okupljamo i potičemo članove njihovih obitelji, skrbnika, stručnjaka, građana i cjelokupne javnosti za izvršavanje aktivnosti koje idu u korist osoba s intelektualnim teškoćama i utječu na poboljšanje kvalitete života u svim životnim razdobljima. Pružamo podršku obiteljima u suživotu s osobom s intelektualnim teškoćama i teškoćama u razvoju, informiranje roditelja i obitelji osoba s intelektualnim teškoćama o pravima i mogućnostima zbrinjavanja razvojem sustava samostalnog življenja koje je velik izazov u svijetu prilagođenom ljudima bez ikakvih teškoća. Ova će nam donacija pomoći da nastavimo kvalitetno provoditi aktivnosti udruge. Hvala unaprijed svima koji će “usvojiti” jednu od 200 Reci DA! kutija i time učiniti naš rad za naše korisnike – mogućim.”

 Naruči svoju Reci Da! kutiju i uživaj.Najnovije iz kategorije Pivovara Daruvar
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće