Proljeće u Zaboku

  Festivali         P. N.         14.05.2022.
Proljeće u Zaboku

Proljeće u Zaboku – 23 točionika – ekskluzivna ponuda piva... a b it će i hrane! Tako craft pivovara nova runda poziva na svoju današnju manifestaciju Dan otvorenih vrata, koja prema najavi traje od 10 do 18 sati. Nova runda već duže vrijeme najavljuje feštu u povodu rođendana svoje perjanice C4, ali je ona odgađana zbog lošeg vremena, te se održava danas.

Ako ste u Zagrebu ili okolici još stignete i na sam početak, a do kraja fešte stignete i iz udaljenijih krajeva. A razloga za dolazak u Zabok je više nego dovolljno.

Sve ih je ovih dana na društvenim mrežama pobrojala sama pivovara, pa ih prenosimo gotovo u cijelosti:

Idemo opet upalit event koji se trebao održati prije mjesec dana. Dakle, mili nam C4 je slavio rođendan, ali kišurina i zlo vrijeme nas je natjeralo da otkažemo događaj. Zato, ove subote, 14. svibnja 2022., otvaramo vrata pogona, sve pipe, a i bačve! Par novih specijala će bit na tapovima, dok će Cocktail Empire raditi pivske koktele, a Gastro Branimir krute mesne i vegetarijanske delicije! Za muziku je zadužen naš vinyl station, tj., slušate ono što mi puštamo! 

Tko, što, hrana! Još uvijek nam zvoni u ušima plač od zadnjeg eventa u Zaboku kako nije bilo ništa za prigristi pa sada ispravljamo to na najbolji mogući način! Gospodin s maljem na slici je head honcho radnje zvane Gastro Branimir. Poznat je po mesnim delicijama, a i naš kolektiv je često u redu za rezervaciju brisketa i premium cutova koji se mogu naći u njegovom establišmentu. Ove subote u Zaboku će Branimir biti glavni i odgovorni za tople i mliječne obroke, kako mesne tako i vegetarijanske!!

Ok, riješili smo pivo i hranu, ali zašto ne napraviti level up? U subotu će i alkemičar Denis iz Cocktail Empire by Denis Vlahovac raditi pivske koktele na bazi APA-e i C4. Popis koktela je na slici ispod tako da dođite spremni na bal u subotu

Ide preventivni HOW-TO za subotu, a ispod generalija je navedena TAP LISTA. Konačno otvaramo vrata ove godine i bit će pravi pivski spektakluk.

 1. Radno vrijeme je od 10h do 18h, nema dodatnih piva nakon isteka vremena, nema bisa
 2. Ukoliko stižete autom, veliki parking je ispred pivovare gdje možete parkirati
 3. Ako stižete vlakom, imat ćete cca 15 min pjehe od kolodvora u Zaboku do nas
 4. Sutra će se nuditi dosta beštijica iznad 10% alkohola (bacite oko na TAP LISTU ispod) i stoga je veoma bitno da se hidrirate tj. koristite naše pravilo #LjudiPijteVode. Aqua station će biti unutar pivovare na posebnom točioniku tako da ne morate raditi gužvu na šanku.
 5. Sve beštijice (RIS-ovi) će se točiti samo u male dozatore od 0,3L
 6. TAP LISTA je pozamašna (opet bacite oko ispod na nju) i neće sva piva biti spojena u isto vrijeme, već će se mijenjati kako koji keg pukne. Nekih piva imamo iznimno malo, tako da ako fulate keg, jbg...
 7. Ispred pivovare će biti kemijski WC-ovi tako da molimo muški dio da koristi te kemijske ispred pogona, a ženski WC će biti unutar pogona
 8. Iskon Internet nam je opet onemogućio plaćanje karticama tako da vas molimo da ponesete kešovine sa sobom, isprike na tome...
 9. Bit će vođene ture unutar pogona, ali samo komada 3 puta 10 ljudi, tako da kada se popis popuni s 30 imena, više se ne možete upisati za turu.
 10. Kao što smo već najavili, ne morate se brinuti za hranu ove godine, naš drugar GastroBranimir delicije će raditi delicije ispred pogona, a osim piva ćete moći probati i koktele by Cocktail Empire by Denis Vlahovac

TAP LISTA

Uz samu našu core ponudu i R&D sektor pivovare (A.K.A. Druga Runda) je napravio brutalne beštijice pa krenimo:

 1. Angry Moose
 2. APA
 3. Strataspheric discharge
 4. Triple Hophead
 5. East Coast German Pilsner
 6. Mojito Berliner
 7. C4
 8. C4 - Citra
 9. C4 - Chinook
 10. C4 - Centennial
 11. C4 - Cascade
 12. Beach Bar
 13. Hit By Lightning and bitten by a cobra
 14. Hopblind
 15. Danube fruit stew - kolab sa Zbir pivara / 3Bir brewery & Taproom
 16. (Druga Runda) C4 - Australac - Enigma, Eclipse, Galaxy
 17. (Druga Runda) New Zeland NEPA
 18. (Druga Runda) Mikro NEIPA
 19. (Druga Runda) Mango & Lime Sour
 20. (Druga Runda) Jaffa Sour
 21. (Druga Runda) Wild berry mix
 22. (Druga Runda) Aronija i čokolada Export stout
 23. (Druga Runda) Naranča & Menta Export stout
 24. (Druga Runda) Čokos RIS - test kolab s jednom pivovarom
 25. (Druga Runda) Aronija Čokolada RIS v1
 26. (Druga Runda) Aronija čokolada RIS v2
 27. (Druga Runda) Čokolada RIS
 28. (Druga Runda) Kokos RIS

Vidimo se!!!Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće