HRVATSKO HOMEBREW PRVENSTVO BROJ 11

Pripreme u završnoj fazi

  Homebrew         PR objava         13.05.2024.
Pripreme u završnoj fazi

U organizaciji udruge Pivari Grada Zagreba, u subotu 1. lipnja 2024. u prostorima Zmajske pivovare održava se 11. hrvatsko homebrew prvenstvo! Dakle, nakon male pauze od jedne godine otvoreno prvenstvo Hrvatske u kućnom pivarstvu ide dalje, pa vam, preporučujemo da rezervirate ovaj datum i odmah se pobrinete za ulaznice.

U Gradu Zagrebu, ali i okolici, gotovo da nema tog kućnog pivara, pivskog suca, kušača piva ili pivopije koji se ne sjeća legendarnih hrvatskih homebrew prvenstava, najprije u genijalnom Magic Beer Roomu, nakon čega se tradicija s jednakim uspjehom nastavila u Zmajskoj, gdje se ove godine i vraća, prve subote u lipnju u najbogatijem izdanju do sada!

Karta za festival povodom hrvatskog homebrew prvenstva u pretprodaji košta 20 €, nakon čega će koštati 25 €, stoga svoju kartu nabavite što prije! U cijenu je uključena degustacijska čaša i narukvica koja omogućava neograničenu konzumaciju svih ponuđenih piva na festivalu, a procjenjuje se da će se moći kušati više od 80 različitih vrsta piva.

Za hranu na festivalu pobrinut će se BBQ Hot Yard, koji osim što Vole ljuto, a bogme vole i pivo, vrhunski znaju s roštiljem (hrana nije uključena u cijenu ulaznice). Osim toga, Dr. Pigley će svim posjetiteljima darovati vrećicu čvaraka, koji će se potom moći još i kupiti po promotivnim cijenama!

Vrhunac je festivala, koji jedva čekaju pivari, natjecatelji i suci, ali, zbog revijalnog tona i napete atmosfere, i svi ostali posjetitelji, dodjela nagrada hrvatskog homebrew prvenstva i proglašenja Best of Show (BOS) piva, tijekom koje će na pozornicu stupiti neka od najvećih imena hrvatskog, ali i regionalnog i europskog pivarstva. Do tada će popratni program sadržavati nastup DJ-a te pivske igre poput natjecanja u ispijanju piva te pivskog kviza koji organizira Šankatak. Tko želi naučiti više o pivu, moći će na štandu kupiti knjigu U početku bijaše pivo Dalibora Antunovića.

Naposljetku, ako ste kućni pivari, prijavite svoje pivske uratke ili donirajte keg (donacija kega piva jamči Vam besplatan ulaz na festival), a ukoliko ste završili BJCP školu za pivskog suca, prijavite se za suđenje na prvenstvu (više detalja na stranicama Udruge pivara Grada Zagreba).

Zahvaljujemo sponzorima, dok svim natjecateljima želimo puno sreće, sucima puno koncentracije, a posjetiteljima dobru zabavu i vidimo se u Zmajskoj!

Najnovije informacije pratite na web stranici Udruge pivara grada Zagreba, na njihovoj Facebook stranici, te na FB najavi događaja.

Za one koji žele znati više:

Vraćam se Zagrebe tebiNajnovije iz kategorije Homebrew
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće