Priprema se Zmajevo 2022.

  Zmajska         P. N.         24.06.2022.
Priprema se Zmajevo 2022.

Nakon dvogodišnjih pandemijskih restrikcija, ove godine se craft Festival Zmajevo, koji u svom prostoru na Jankomiru organizira Zmajska pivovara, vraća u punom sjaju. U subotu, 2. lipnja, već dan nakon prvog međunarodnog festivala Pozoj fest, pivovara u Golikovoj ulici bit će poprište velikog tuluma, svečanosti dobre hrane, odlične glazbe i izvrsnog piva.

Zmajevo - festival craft piva i muzike ujedno je i prilika za promociju novog piva nastalog u kolaboraciji trolista hrvatskih craft pionira –  Zmajska pivovaraVarionica craft brewery i Nova Runda Brewery. Kolaboracija 3, kako se ovo pivo zove, postalo je standardni način obilježavanja obljetnice hrvatskog craft pokreta, koji su zakotrljale ove tri pivovare, ove godine osme obljetnice.  

A što se tiče sadržaja fešte, ponude i programa, najbolje da ih najavi sam organizator:

„Napokon smo dočekali!!!!

Zadnje dvije godine festivala bile su osuđene na mini izdanje i ples pod medicinskim maskama, ali zato ove godine u zmajevom gnijezdu pripremamo veeeeliki tulum!

Pipe otvaramo od 15h, a očekujemo nekolicinu uzbudljivih pivskih gostiju kao i zanimljivih kolaboracija.
Kroz dan ćete moći sudjelovati u vođenim turama po pivovari, pivskim igrama, opuštenom ispijanju piva dok je klinac u sigurnim rukama animatora, kojem slasnom zalogaju i ugodnom druženju.
Večer će, kao i obično, biti žestoka pa najavljujemo:

- ATHEIST RAP
- M.O.R.T.
- KANDŽIJA
- KOMBINATOR

Organizatori Zmajeva su Zmajska pivovara i Dosta♡a zvuka, a upad je besplatan!

Zmajska pivovara rodila se iz strasti prema vrhunskom pivu i iz dugogodišnjega iskustva u kućnom pivarstvu. Željeli smo napraviti razliku s inovativnim i drugačijim pivima kakva donedavno nisu bila dostupna u lokalnoj ponudi. Svako naše pivo, bez obzira na stil kojemu pripada, iskreno je, prepoznatljivo i beskompromisno u kvaliteti.

Kao prva nezavisna pivovara u Hrvatskoj i jedni od začetnika naše craft scene, smatramo da naša odgovornost ne staje na proizvodnji i isporuci piva.“

„Želimo svim pivoljupcima objasniti magiju nastajanja piva, važnost kvalitete sastojaka i približiti bezbrojne kombinacije okusa i aroma. Nadamo se da naša Zmajska posla i uspijevaju u tome, a svaki HomeBrew Lab koji organiziramo ponudi nam paletu jako dobrih uradaka. Craft je za nas prijateljstvo i način života. I još puno toga... za što teško nalazimo riječi. Ali pokušavamo to preciznije izraziti našim festivalom craft piva i muzike Zmajevo“, poručuju Zmajevi.Najnovije iz kategorije Zmajska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće