ROĐENDANSKA FEŠTA

PriMarius, prva petoljetka

  Craft         P. N.         08.02.2023.
PriMarius, prva petoljetka

Kad je prije točno pet godina osnovao craft ppivov aru PriMarius, istoimeni friški poduzetnik, civilnim imenom Mario Žerjav bio je dobro poznat u pivskoj zajednici, važeći za vrsnog pivara s bogatim homebrew iskustvom. Pet godina proletjelo je u hipu, tim brže, što je gotovo polovinu pojela pandemija, ali PriMarius je sve uspješno pregurao, pa sutra zasluženo slavi petu obljetnicu.

Povodom 5 godina od našeg prvog Zornjaka, počastite se našim pivama po promotivnim cijenama tijekom ovog tjedna u Horvati , X Bar Zagreb , Pločnik , Scout Club Irish Pub , Caffe Bar Net , a od četvrtka i u Spicy Days , Spunk , Valhalla beer bar , Cafe Cajt , Fakin Craft Bar , @Volim Kvart , Funky Pipa Bar ...

Živili!

Tako kaže najava na društvenim mrežama, kojom PriMarius zove na proslavu rođendana, a evo što kaže protagonist jedne od najljepših hrvatskih craft priča.

„Krenuli smo prije 5 godina sa dva fermentira od 2.000 litara, a sada ih imamo 6. Svake godine do danas ostvarivali smo rast prometa u odnosu na prethodnu. Bližimo se dvjestotoj šarži, a do sada smo skuhali 18 različitih piva, a trenutno je aktualno odnosno dostupno 13 etiketa,“ kaže Marijev partner u poslu i šogor u životu Bruno Blažičko. „Nabavkom automatske punilice prije godinu dana smo dodatno povećali kapacitet, a trenutno radimo na 70% kapaciteta. Naša piva se mogu naći u craft barovima i na policama trgovina u cijeloj Hrvatskoj.“

 Ova godišnjica dostojno će biti obilježena velikom feštom u X baru koja se održava sutra od 16 sati nadalje. Na tapu je 5 vrsta PriMarius piva a za sve goste pripremaju se  gratis pljeskavice.

Za one koji žele znati više:

PriMarius lansiran u orbituNajnovije iz kategorije Craft
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće