UTRKA S OKUSOM PIVA

Prijave za utrku Medvedrun

  Medvedgrad         P. N.         12.04.2023.
Prijave za utrku Medvedrun

Približava se termin još jedne tradicionalne akcije pivovare Medvedgrad – utrke s okusom piva Medvedrun. Trčat će se 11. lipnja, a svi punktovi koje trkači trebaju znati isti su kao i u dosadašnjim  utrkama. Onaj posljednji punkt je, naravno, pivnica Mali Medo u kojoj se održava tulum nakon utrke.

Dakle, prijave su otvorene, pa svi vi koje noge drže i htjeli biste ih malo prošetati po gornjogradskim ulicama, ne časite časa. Svake godine utrka ima i svoje pivo, a ove godine je to Novi val. Uostalom, evo službene objave s društvenih mreža:

UTRKA S OKUSOM PIVA

Prijave za jednu od najpopularnijih utrka u Hrvata od danas su otvorene!

Sedmi po redu (osmi ako se računa i virtualni) MedvedRUN trčat će se u nedjelju, 11.6.2023. Lokaciju starta i cilja, a kasnije i dobrog tuluma znate - Pivnica Mali Medo u Tkalči.

Prijave se obično zatvore prije no što se otvore, a razlog za toliku popularnost sigurno ima veze s činjenicom da je ovo jedina utrka s okusom piva, a ove godine s okusom Novog vala!

Info i prijave su ovdje https://sljeme.run/medvedrun/

Facebook event zapratite ovdje https://fb.me/e/2wGw3LNb4

Za one koji žele znati više:

Medvedrun – pjenušava utrka

Kako sam istrčala medvjeđu utrku

Tagovi

Pivo   Medvedgrad   utrka   Medvedrun   Novi val  


Najnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće