Preko zlata do milijuna

  SAD         P. N.         14.01.2022.
Preko zlata do milijuna

Od zlata limenka američkog piva Budweiser ulaznica je za sudjelovanje u igri u kojoj možete osvojiti milijun dolara. Pod motom Live Like a King (Živi kao kralj) najveća američka pivovara sa sjedištem u St Louisu poziva pivopije da u posebnim pakovanjima Budweiser piva potraže zlatnu limenku i natječu se za milijun.

No, kupovanje paketa sa zlatnom limenkom nije jedini način za sudjelovanje u nagradnoj igri. Naime, oni koji nisu bili dovoljno sretni da kupe pakovanje sa zlatnom limenkom, mogu s web stranice skinuti ovitak, isprintati ga i nalijepiti na „običnu“ limenku ili bocu Budweiser piva. Nagradna igra je počela 10. siječnja i traje do 20. veljače, a sudjelovati mogu svi građani stariji od 21 godine, stoji u službenim propozicijama. Sudjeluje se objavljivanjem fotografije sa „zlatnom“ limenkom ili bocom na instagramu, facebooku ili twitteru, uz tagiranje @budweiserusa i hashtag #LiveLikeAKing i #Sweepstake. Svaka objava s narečenim oznakama računa se za sudjelovanje u izvlačenju.

Za stanovnike Alabame i Californije pravila su drugačija, no zapravo nema nikakvog razloga da nas to zanima, kao što nas ne zanima ni ta nagradna igra kao takva. Zanimljiva nam je kao fenomen i kao obrazac suvremenog načina provođenja nagradnih igara, preko selfija na društvenim mrežama. A nagrada je više nego zanimljiva – nasumično odabrani sretnih 21. će veljače biti bogatiji za milijun dolara i doslovce moći živjeti kao kralj.

Čitatelje koje zanima ovaj članak sigurno će zanimati i ovo:

Nije zlato sve što sijaNajnovije iz kategorije SAD
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće