DAVID PASTRŇÁK DOBIO PIVO

Posveta hokejaškoj zvijezdi

  Svijet         P. N.         13.03.2023.
Posveta hokejaškoj zvijezdi

Američka pivovara Narragansett Beer iz grada Providence u Rhode Islandu skuhala je limitiranu ediciju piva posvećenu češkoj hokejaškoj zvijezdi Davidu Pastrňáku. Pivo po imenu Pasta Sauce Pale Ale kuhano je s kombinacijom češkog i američkog hmelja i ima 4,6 posto alkohola.

Pasta Sauce se od prošlog ponedjeljka prodaje u dućanima s alkoholnim pićima na Rhode Islandu i u jugoistočnom Massachusettsu. Ovim potezom pivovara čestita klubu Boston Bruins na izvanrednoj sezoni i na produženju ugovora s češkim igračem Davidom Pastrňákom na daljnjih osam godina. Pivovara Narragansett poznata je po suradnji s lokalnim poduzećima i organizacijama, a obuhvaća i suradnju sa zvijezdama sporta i zabave.

Narragansett Beer je američka pivovara osnovana 1890. a bila je izuzetno popularna u vrijeme nakon Drugog svjetskog rata, kada je bila među najomiljenijim pivovarama u regiji Nova Anglia. No, nakon nekog vremena prestala je poslovati, a poslije nekoliko desetljeća pauze, obnovljena je 2005. godine i specijalizirana se za klasične pivske stilove, uključujući lagere, IPE, stoute i pšenična piva. Pivovara je poznata i po tome što surađuje s mjesnim gospodarstvom i udrugama i institucijama, kao što su farme ili kulturne organizacije, a sve s ciljem potpore lokalnoj zajednici. Opće je poznat njihov slogan Hi Neighbor, Have a Gansett! kao i logo pivovare s likom Indijanca iz plemena Narraganset, pripadnika izvornog stanovnika toga područja.

Nakon objave o plasmanu limitirane serije ovog specijala na Facebook stranici pivovare javile su se stotine navijača i ljubitelja piva s upitima kako nabaviti pivo i s čestitkama Pivovari Narragansett i hokejaškom klubu Boston Bruins.

Tagovi

Pivo   Svijet   hommage   posveta   hokej  


Najnovije iz kategorije Svijet
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće