MEDVEDRUN FAKIN 2024

Posljednji poziv trkačima

  Medvedgrad         P. N.         05.06.2024.
Posljednji poziv trkačima

Posljednji poziv putnicima na vlastitim nogama za Felbinferove stube, Radićevu, Jurjevsku Dubravkin, Tuškanac i tunel Grič, odnosno sudionicima pivske utrke Medvedrun, koja se u subotu 9. lipnja trči po deveti put ulicama Gornjeg grada i u organizaciji Pivovare Medvedgrad i atletskog kluba Sljeme. Pivo utrke ove je godine Fakin IPA i ono trkače i navijače čeka na cilju u Malom Medi, gdje se nakon utrke održava tulum.

Prijave natjecatelja zatvorene su jučer i vjerujem da svih pet stotina trkača ima svoje startne brojeve i spremno je za start, a mi još jednom podsjetimo da je start u Tkalčićevoj kod pivnice Mali medo, odakle se ide na sjever trasom Felbinferove stube – Radićeva – Jurjevska – skretanje na Dubravkin put, gdje se trkači okrepljuju vodom i Fakinom, pa Tuškanac, pa tunel Grič, pa Radićeva prema sjeveru, pa male stube i onda ste na cilju ako trčite malu utrku od pet kilometara a ako ste igrač za duge pruge, onda nastavljate istom trasom još jednom za veliku medveđu utrku od deset kilometara.

A evo i poziva Pivovare Medvedgrad:

Ukratko o devetom MedvedRUNu: ista lokacija, ista ruta, drugačije pivo...

Ove godine vas koji trčite osvježava Fakin IPA, a ne vidimo razloga da ne osvježava i vas koji ćete trku i znoj promatrati iz sjedeće pozicije.

Tko trči, a tko dolazi samo na pivo i tulum?

Vidimo se u nedjelju, 9.lipnja 2024. u Pivnica Mali Medo u Tkalči od 9 h!

Sve detalje potražite na FB stranici utrke ili na web stranici Sljeme.run.

Foto Samir Cerić Kovačević

Za one koji žele znati više:

Medvedrun 2024 u znaku je FakinaNajnovije iz kategorije Medvedgrad
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće