HRVATSKO HOMEBREW PRVENSTVO 2024

Posljednji poziv na subotnju feštu

  Homebrew         P. N.         31.05.2024.
Posljednji poziv na subotnju feštu

Odbrojavamo. Još je samo nekoliko sati do završne svečanosti proglašenja najboljih i velikog tuluma pobjednika i ostalih na 11. Hrvatskom homebrew prvenstvu što počinje u subotu u 15 sati. Domaćin je Zmajska pivovara, mjesto radnje prostor Pivovare u Golikovoj ulici na Jankomiru, a organizator udruga Pivari grada Zagreba.

Na licu mjesta još se uvelike radi – i danas suci ocjenjuju prispjele, a sudit će se i sutra, kada se odlučuje o nositelju najvećeg priznanja – BOS, tojest Best of Show, ako još niste osigurali ulaznicu na feštu, provjerite ima li karata, i znajte da pretprodajna cijena od 20 eura više ne vrijedi, nego je upad za pet eura skuplji. U cijenu je uključena degustacijska čaša i narukvica koja omogućava neograničenu konzumaciju svih ponuđenih piva na festivalu, a procjenjuje se da će se moći kušati više od 80 različitih vrsta piva.

Bit će tu i craft kutak na kojem će svoja piva točiti etablicane male nezavisne pivovare – Crafters, Fabrika bire, Houblon, Lepi dečki, Maskeron, ;edvedgrad, Mlinarica, Nova runda, Pivionica, Pulfer,  Saperlot, The Garden Brewery, Varionica i, naravno, Zmajska.

Bit će tu i craft gina (Muc Gin), a bit će i bogata ponuda hrane.

Organiator podsjeća da je vrhunac festivala dodjela nagrada hrvatskog homebrew prvenstva i proglašenje Best of Show (BOS) piva, tijekom koje će na pozornicu stupiti neka od najvećih imena hrvatskog, ali i regionalnog i europskog pivarstva. Do tada će popratni program sadržavati nastup DJ-a te pivske igre poput natjecanja u ispijanju piva te pivskog kviza koji organizira Šankatak. Tko želi naučiti više o pivu, moći će na štandu kupiti knjigu U početku bijaše pivo Dalibora Antunovića.

Najnovije informacije pratite na web stranici Udruge pivara grada Zagreba, na njihovoj Facebook stranici.

Za one koji žele znati više:

Pripreme u završnoj faziNajnovije iz kategorije Homebrew
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće