Pivnica.net
Banner

SAD

Popij pivo, spasi ljubimca

P. N.   |   18.03.2022.     1056

Popij pivo, spasi ljubimca

Ljubitelji piva u Michiganu dižu čašu za dobru stvar. Tijekom vikenda, lokalna pivovara provela je akciju prikupljanja sredstava pod nazivom Pij pivo, spasi štence (Drink Beer, Save Puppies ) koja je privukla i dvonožne i četveronožne posjetitelje. Rezultat je bio zabavan događaj i smanjenje gužve u azilu za napuštene životinje.

Pivovara Tri-City Brewing iz Bay Cityja, koja ponosno ističe da korijene vuče iz donjeg dijela mičigenskog poluotoka, odlučila je učiniti nešto da se oduži zajednici koju toliko voli, pa je organizirala akciju prikupljanja novčane pomoći za čovjekovog najboljeg prijatelja, piše portal Outsider.com.

Akcijom nazvanom Pij pivo, spasi štence prikupljaju se novčana sredstva za pseći azil Mitten Mutts Dog Rescue. Prema službenoj stranici organizacije, Mitten Mutts naporno radi kako bi „pružili ljubav, njegu, obuku i domove psima koji su u opasnosti u pretrpanim skloništima s velikim brojem smrti“. Organizacija koja je vođena 100 posto volonterski također educira javnost o važnosti kastracije i sterilizacije kućnih ljubimaca u nastojanju da se smanji broj ljubimaca lutalica.

Naravno, azil za životinje bio je više nego sretan što je dio akcije prikupljanja sredstava među ljubiteljima piva. A radilo se tako da su volonteri dolazili mesu pivopije s nekoliko pasa koji traže dom i predstavljali njih i svoj rad.

Ljubitelji piva pomogli su skloništima za životinje da pronađu novi dom za svoje ljubimce.

Ovo nije prvi put da se Tri-City Brewing udružio s Mitten Mutts. Kako se doznaje, ovo je zapravo treća akcija prikupljanja sredstava koju je pivovara organizirala za lokalni azil za životinje. S obzirom na prosperitetno partnerstvo dvoje važnih članova zajednice Michigan, ne čudi da je ovogodišnji događaj ponovno bio uspješan, iako još nije objavljeno koliko je novca prikupljeno, no svi psi koji su sudjelovali u akciji udomljeni su. No, pasa u potrebi ima u Mitten Muttsu još, pa će se ovakve akcije priređivati i ubuduće.  

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije SAD