Pivnica.net
Banner

Festivali

Po peti put Beeram domaće

P. N.   |   28.06.2022.     411

Po peti put Beeram domaće

Od četiri godine koliko postoji i od isto toliko dosadašnjih izdanja vinkovački je craft beer festival Beeram domaće polovicu odgulio uz grozna recesijska pandemijska ograničenja i preživio, pa je pošteno da se peto, polujubilarno, pojavljivanje među pivoljupcima održi u što boljim uvjetima. A održava se ovog petka i subote, 1. i 2. srpnja.

Po svemu sudeći moglo bi se to dogoditi, a sve koji se u ta dva dana nađu u Vinkovcima preporučamo da potraže park Lenije i obiđu štandove lokalne pivovare Valens, ocječkog Beckersa, vukovarskog Walkowa, našičkog Strica, Đakovačkog Black hata, slavonskobrodske pivovare Funky, osječkog Malog diva, te pivovara Zmajska, Varionica, Nova runda, Primarius, Devetka i Mlinarica, koje sve dolaze iz Zagreba, ili tu negdje.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici festivala, gdje vas čeka i ova najava:

Nakon dvije pandemijske godine i svih muka vezanih uz organizaciju festivala u takvim uvjetima, sretni smo i ponosni što vas ponovno možemo pozvati na uživanje u 40-ak vrsta domaćih craft piva. Festival će se održati u Vinkovcima, na istom mjestu kao i prošle godine, u parku Lenije, u petak i subotu 1. i 2. srpnja. Radno vrijeme festivala je od 16 – 02 sata oba dana. U petak nas zabavljaju DJ Sheepatz i DJ InspektorMaska, a u subotu je koncert TBF-a!

Kao i svake godine, mislili smo i na najmlađe te im osigurali kutak za uživanje. Uz pivo, na festivalu će biti i ponuda bezalkoholnih i žestokih pića po povoljnim cijenama kao i vrhunska hrana.

Držite se hladovine, pijte dovoljno tekućine i vidimo se uskoro. Živjeli!

Komentari


Podijelite ovaj članak
ArhivIzreke o pivu

U vinu je mudrost, u pivu je snaga, u vodi je bakterija
Njemačka izreka

Nacrtaj mi krigl
Najnovije iz kategorije Festivali