Pivnica.net
Banner

Pivske raznolije

Pjenušavi nogometni dres

  |   22.09.2022.     830

Pjenušavi nogometni dres

„Vidjeli smo mnoga čudna izdanja kada su u pitanju nogometni dresovi, no škotski niželigaš Newcraighall Leith Victoria, otišao je korak dalje od svih,“ pišu ovih dana mediji, prenoseći vijest o neobično dizajniranim majicama škotskih nogometaša, na kojima se pjeni dragocjena tekućina.

Na slici pjenušave tekućine je veliko tiskano slovo T što je ujedno logo pivovare Tennent Caledonian Breweries, a ona je, nije teško pogoditi, sponzor nogometnog kluba. Mnogi sportski klubovi imaju pivovare za sponzore, ali još nismo vidjeli da je neki klulb tim povodom dresove oslikao kriglom piva.

Sve do sada. Newcraighall Leith Victoria se dosjetio toga štosa i izazvao pomamu ne samo među svojim navijačima. Otkako se fotografija pojavila na društvenim mrežama ne prestaje potražnja za dresom, pa je prva tiskana količina rasprodana preko noći.

I druge dvije garniture dresova kluba iz Edinburgha originalno su dizajnirane – rezervna u crvenoj boji cidera Strongbow, a treća garnitura u stilu popularne igre Pac-Man.

Iako igra u nižem razredu Newcraighall Leith Victoria je trenutno svjetski popularan klub i slavom je zasjenio veće  edinburške klubove Hearts i Hibernian.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Pivske raznolije