PROMOCIJA NOVOG PIVA

Pjenušavi Dravos u Prelogu

  Hrvatska         P. N.         10.11.2023.
Pjenušavi Dravos u Prelogu

Na blagdan svetog Martina, općepoznatog patrona vina i vinara, nema nikakvog razloga zatomljivati svoju naklonost pivu. Dapače, više smo puta pokazali kako se Martin, vrijeme u kojem se slavi i jela koja su za taj dan karakteristična odlično slažu i s pivom. Novi primjer dolazi iz Preloga, gdje baš sutra, na Martinje, promoviraju novo pivo – Dravos.

Turistička zajednica Grada Preloga i Grad Prelog, u suradnji sa craft Pivovarom Međimurski Lepi Dečki, predstavit će u subotu, 11. studenog prvo priločko pivo, pilsner naziva Dravos, pišu Međimurske novine, najavljujući sutrašnju promociju.

Inicijativa za prvo priločko pivo stigla je suradnjom Međimurskih lepih dečki i Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, čija će ravnateljica Maja Lesinger o imenu Dravos reći sljedeće: „Dravos je personifikacija rijeke Drave, sličan vodenjaku, koju su koristili Rimljani. Kako bi se smirili dravski duhovi, u rijeku su se nekad ulijevali pivo ili vino pa nam se ovaj naziv učinio pogodnim“.

Turistička zajednica, zajedno sa Pivovarom Međimurski lepi dečki, poziva u subotu, 11. studenog, od 10 do 12 sati na Tržnicu Prelog, gdje će se Dravos moći i kušati.

Istoga dana, od 12 do 13 sati, pripremljen je i happy hour, u ugostiteljskim objektima na području Grada Preloga, u čijoj će se ponudi Dravos svakodnevno naći. Tako ćete u tom vremenu, Dravos moći besplatno probati u Prelogu u Caffe baru Art, Caffe baru Forum, Hotelu Panorama, Trattorii Rossa, Gradskoj kavani Lovac, City baru, Marini Prelog, Tree Hill caffe baru te Caffe baru Rok u Draškovcu. Upoznajte u subotu Dravos i zavolite prvo priločko pivo. Druženje na Tržnici Prelog u subotu, 11. studenog, od 10 do 12 sati, happy hour od 12 do 13 sati u ugostiteljskim objektima Preloga!

Pivovara Međimurski lepi dečki je craft pivovara smještena na samom sjeveru Hrvatske, u gradu Čakovcu u Međimurju. Osnovana je 2016. godine, a zbog velike potražnje za njezinim pivom već je tri puta proširivala kapacitet, te sada proizvodi blizu 500.000 litara piva godine sa stalnom i uhodanom distribucijom diljem Hrvatske i u inozemstvu. „Stalnim ulaganjem u proizvodnju uspjeli smo oformiti vlastiti laboratorij za kontrolu kao i vlastitu proizvodnju pivskog kvasca što nama i vama garantira konstantnu ispravnost i kvalitetu našeg piva,“ ističu Lepi dečki. Pivo distribuiraju u bačvama, bocama i limenkama.Najnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće