NOGOMETNO PIVO

Pjenušava Crvena zvezda

  Pivo i sport         P. N.         30.03.2023.
Pjenušava Crvena zvezda

Kada smo prije par dana objavili vijest kako talijanski Juventus priprema vlastito klupsko pivo, koji bi uskoro trebalo biti dostupno navijačima, prenijeli smo i informaciju da su torinski bianconeri među prvim klubovima s vlastitim pivom, nismo ni znali da jedno takvo klupsko pivo već postoji u našem neposrednom susjedstvu, pardon – komšiluku.

To je beogradska Crvena zvezda, koja na društvenim mrežama publiku animira objavama tipa: Vruće vam je? Imamo rešenje, hladno zvezdino kraft pivo vas čeka na stadionu #rajkomitic ili u @kompas_pivo.

A o craft pivovari i pivnici Kompas doznajemo:

Naša mikropivara je u potpunosti posvećena pravljenju najboljeg zanatskog piva koje smo u stanju da napravimo, a kada to uradimo, mi ga činimo boljim. Dakle, kada smo napravili ovo odlično pivo, bilo nam potrebno mesto gde će ljudi uživati. Odvojili smo deo našeg pogona i tako je nastala pivnica. Ispred pivnice je već postojalo sjajno drvo oraha koje nam se učinilo kao odlično mesto ispod kojeg se može popiti pivo i tako je stvorena bašta.

Inače, Crvena zvezda ima sponzorski ugovor s pivovarom iz Banja Luke, pa je službeno naijačko pivo Nektar. Taj ugovor potpisan je 2021. na tri godine.

Banjalučka pivara je jedan od lidera u regionu u proizvodnji piva, najpopularniji brend i jedini proizvođač piva u Republici Srpskoj. Novi član Zvezdinog tima je kompanija sa gotovo vek i po dugom tradicijom. Uspešni se lako prepoznaju, pa je višegodišnja saradnja Banjalučke Pivare i KK Crvena zvezda  prirodan spoj!, objavljeno je tom prilikom.

Crvena zvezda kao klub koji je osnovan 1945. godine dobija još starijeg partnera Banjaluču Pivaru koji je osnovana još davne 1873.godine. Kada spojimo dugu tradiciju oba brenda dobijamo zajedničku reč – uspeh. Potrudićemo se da sve što smo se dogovorili sprovedemo u delo, da iskoristimo ovu saradnju da promovišemo prave stvari. Crvena zvezda gaji svoje odnose sa partnerima koji su uz nas i u dobru i u zlu, naša želja je da taj odnos bude prijateljski ,a ne strogo poslovni. Banjalučka pivara je brend koji je poznat i u velikoj ekspanziji, koji osvaja nova tržišta, i verujem da će im KK Crvena zvezda u tome pomoći. Ono što nas spaja je zajednička crveno bela boja, i verujem da ćemo zajedno postići rezultate koje očekujemo jedni od drugih.

Za one koji žele znati više:

Partizan iz Crvene zvezde

Juventus dobiva svoje pivo

Tagovi

Pivo   navijači   nogomet   fudbal   Crvena zvezda  


Najnovije iz kategorije Pivo i sport
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće