Pivnica.net
Banner

Festivali

Pjeni se more, pjeni se pivo

P. N.   |   13.07.2022.     1315

Pjeni se more, pjeni se pivo

Jadranska obala, od Istre na sjeveru, do dubrovačke obale na jugu premrežena je mnoštvom craft pivovara, pa su i pivski festivali u tom dijelu zemlje uobičajena pojava. Prvog kolovoškog vikenda, 5. i 6. kolovoza održat će se u Dugom Ratu craft festival pod nazivom More & Beer.

Uz glazbu i bogatu gastronomsku ponudu, predstavit će se četiri lokalne craft pivovare, dvije iz Splita i po jedna iz Kaštela i Dugog Rata, najavljuje Dalmatinski portal:

Udruga dalmatinskih pivara organizira svoj prvi događaj - More & Beer - Craft Festival. U Dugom Ratu 5. i 6. kolovoza održat će se ovaj festival craft piva i vrhunske dimljene hrane, a posjetitelji će u parku Lučica tog vikenda moći uživati u 12 vrsta ale i lager piva.

Craft pivo točit će četiri lokalne craft pivovare - Barilo iz Dugog Rata, Familia iz Kaštela, Mandrill i Tap B iz Splita, a na festival iz Dubrovnika stiže Splićanin Mario Cvitković sa svojim Barbarossa Barebecue smokerom koji će od ranog jutra pripremati burgere, tacose i ostala kulinarska čudesa.

- Da ne bi sve ostalo samo na pivu i hrani, prvu večer će nas zabavljati bend Vox Box s frontwomanicom Sarom vrhunskog glasa, dok su Čuvari svirala glazbena poslastica druge večeri - poručili su organizatori.

Festival se organizira uz potporu Općine i Turističke zajednice Dugi Rat, a ulazak se ne naplaćuje.

Komentari


Podijelite ovaj članak
Postani pivski sommelier

ArhivIzreke o pivu

Nacrtaj mi krigl


Najnovije iz kategorije Festivali