Pivski trbuh na kalendaru

  Njemačka         P. N.         12.11.2022.
Pivski trbuh na kalendaru

Umjesto trudničkog trbuha – pivski. Na svjetski dan šala, 1. travnja objavila je fotografkinja Simone Werner-Ney iz Gornje Franačke na internetu oglas u kojem nudi snimanje pivskih trbuha „pravih bavarskih muževa“, pozivajući ih na snimanje u njezin foto studio u Warmensteinachu u okrugu Bayreuth.

„Osim snimanja trudničkog trbuha i beba sada nudim i fotografiranje pivskog trbuha za prave muškarce,“ objasnila je tada, dodajući da opni koji se žele fotografirati mogu sa sobom ponijeti i svoje omiljeno pivo. Bila je prvoaprilska šala i nije mišljeno ozbiljno, no taj se vic pretvorio u unosan proizvod koji je postao pravi bestseler, piše münchenski dnevnik Tageszeitung.

Sa snimanja uz „fitness savjete za optimalni sferni oblik trbuha“ nastao je kalendar za 2023. godinu s motivima pivskog trbuha. U svom šaljivom oglasu fotografkinja Werner-Ney ponudu je opisala kao smiješnu ideju za poklon, a osim snimanja od 30 minuta za cijenu od 99 eura nudila je još i druge stvari, a njezin je oglas izgledao ovako:

Moja ponuda za m.u.š.k.a.r.c.e.

Malo snimanje pivskog trbuha – oko 30 minuta

Konzultacije sa savjetima kako do idealnog pivskog trbuha

Prijedlozi fitness vježbi  za optimalni kuglasti oblik 

Savjeti za njegu kože za užitak bez bora

Na zahtjev: digitalna promjena veličine trbuha (fotošopiranje)

Pivo iz lokalne pivovare Hütten

Lozinka za slobodno skidanje svih fotografija iz online galerije

Dok je oglas većinu zabavio, Patrick Nickl iz pivovare Hütten, također sa sjedištem u Warmensteinachu, ponudu je shvatio ozbiljno. „Tada me kontaktirao i isplanirali smo kalendar pivskog trbuščića“, objašnjava fotografkinja za tz.de. Nije mu bilo važno što je to zapravo bila šala.

Obavljena su dva snimanja u studiju s ukupno 13 modela. Svakog od muškaraca Simone je fotografirala u različitim pozama – naravno uvijek s fokusom na trbuh. „Naši modeli u kalendaru su svi muškarci iz regije Ochsenkopf, prijatelji i poznanici iz tog područja,“ rekla je.

Kalendar pivskog trbuha 2023. već je rasprodan: „Iznenađeni smo interesom“.

„Pivovara Hütten i ja naknadno smo zajedno odabrali konačne fotografije,“ kaže Simone Werner-Ney. Kalendar je izvorno bio dostupan u A3 formatu za 9,99 eura. No, interes je bio toliki da je 250 tiskanih primjeraka rasprodano u kratkom roku. Zbog velikih logističkih napora cijena je tada povećana na 15 eura. „Nismo očekivali ovakav uspjeh“, kaže Werner-Ney. „Sve nas je iznenadilo ogromno zanimanje za kalendar s pivskim trbusima,“ dodaje i najavljuje da će se nova edicija kalendara moži narućiti od kraja studenoga.Najnovije iz kategorije Njemačka
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće