Pivski kokteli s Novom rundom

  Gastro         P. N.         16.03.2022.
Pivski kokteli s Novom rundom

Pivske mješavine već dugo nisu nikakav tabu – pivo se naprosto odlično slaže kako s raznim jelima tako i s mnogim drugim pićima, pa zašto tu paletu mogućnosti ne iskoristiti. Mnoge primjere već možete pronaći na našoj stranici, a danas vam nudimo dva nova koktela s pivima craft pivovare Nova runda.

Mladi daruvarski koktel majstor Denis Vlahovac, koji je umijeće spravljanja koktela usvajao u Sjedinjenim Američkim Državama, svoje kreacije nudi posredstvom tvrtke Coctail Empire i daruvarske udruge Qualitas, kojoj je osnovni cilj nuditi potrošačima kvalitetne domaće proizvode daruvarskih obiteljskih gospodarstava.

Denis je već napravio niz koktela s pivom, od kojih su neki predstavljeni i na našoj stranici. Do sada su to bili kokteli s pivima Pivovare Daruvar iz linije Peti element, a danas vam donosimo dva koktela s pivima craft pivovare Nova runda, koja, naravno, također ima puno veze s Daruvarom.

Sour
30ml Camparija
30ml sirupa od kadulje
20ml soka od limuna
5 kapi Angostura bittersa
Promiješajte i izlijte u čašu, te dopunite pivom Nova Runda Mango Limeta sour

Neipa
30ml viskija
30ml sirupa od bazge
30ml soka od limuna
Promiješajte i izlijte u čašu, te nadopunite pivom Nova Runda NEIPA

Odlični osvježavajući i drugačiji kokteli.

Više recepata možete pogledati na blogu koktel majstora Denisa Vlahovca. 

Još pivskih koktela:

Bohemian sage – koktel sa stoutom

Za one koji žele znati sve:

Pivnica u carstvu koktelaNajnovije iz kategorije Gastro
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće