AKCIJA SLAVONSKIH PIVARA

Pivovanje po Zlatnoj dolini

  Hrvatska         P. N.         19.03.2024.
Pivovanje po Zlatnoj dolini

U svijetu crafta i homebrewinga prijateljevanja, druženja, kolaboracije i razmjena iskustava uobičajene su i svakodnevne stvari. Sve je više pivovara i pivara, pa i sve više interesnih asocijacija, koje također više nego dobro surađuju. Najnoviji primjer stiže iz Požeštine. gdje su članovi udruge pivara Požege i Panonski pivarski sindikat iz Osijeka zajedno obišli četiri pivovare Zlatne doline.

Udruga pivara Požega i pivovara Pivan ugostili su Panonski pivarski sindikat iz Osijeka. Cilj druženja i obilaska četiri požeške pivovare bio je ugostiti samo proizvođače domaćeg piva iz Požege Osijeka i održati kratke edukacijske seminare u svakoj pivovari uz degustaciju piva, čitamo u uvodnom tekstu uz bogat foto album na Facebooku.

Obilazak je započeo u Požegi u pivovari Pivan. Nakon toga je nastavljen u Pleternici u pivovari Franz, pa u Pivovari Kaptol, da bi završili u pivovari Felix Machina u Pasikovcima, gdje su pivari uz ugodno druženje i ručak, sretni i zadovoljni, završili obilazak, a nakon odrađene ture po pivovarama Požeštine u Pasikovcima je druženje nastavljeno uz DJ Hirscha.

Da je ovo druženje bilo puno smisla, dobre energije da je pokrijepljeno ukusnom hranom te zaliveno obiljem piva domaćinskih pivovara, zorno pokazuju foto raporti objavljeni na web stranici požeškog radija Vallis aurea (RVA) i u foto albumu Pivom preko Požege na Facebooku.

Foto Denis Treskanica i drugiNajnovije iz kategorije Hrvatska
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće