DANI STAROČEŠKOG PIVA

Pivo, zabava, pivo, koncerti, pivo, kviz...

  Pivovara Daruvar         P. N.         15.05.2024.
Pivo, zabava, pivo, koncerti, pivo, kviz...

Petak i subota, 17. i 18. svibnja dani su kada će mnogi putovi voditi u Daruvar, najljepši mali grad kontinentalne Hrvatske i grad najstarije hrvatske pivovare, Pivovare Daruvar, koja u te dane organizira tradicionalne Dane Staročeškog piva. Dvodnevni program održava se na otvorenom, na središnjem gradskom trgu a sastoji se od točenja piva, zabavnih igara, točenja piva, koncerata, točenja piva, kviza...

Uz velik broj pipa iz kojih će teći Staročeško i druga piva Pivovare Daruvar, naročito ona iz linije Peti element, na trgu će biti više štandova sa street foodom, a posebna atrakcija bit će tradicionalni češki krumpirov popečak – bramborak, koji će frigati lokalna Češka beseda. Bit će tu i igara za djecu i igara za veliku djecu, neće izostati ni foto kutak, a velikom pozornicom u petak će gospodariti DJ i Gazde, a u subotu lokalni rockabilly band The Cat Paws, te na kraju programa Neno Belan.

Ove godine u program Dana piva uvršten je i pivski kviz koji se održava na trgu uz glavnu binu u subotu s početkom u 10 sati, uz ograničen broj ekipa s po pet natjecatelja i uz uistinu sjajne nagrade.

Autorski i voditeljski dvojac Miran & Vladimir s društvenih mreža upućuju ovaj poziv:

Samo tri dana dijele nas od kviza Odgonetni tradiciju - kviza o povijesti Daruvara, Pivovare Daruvar i piva općenito. Vrijeme je da otkrijemo i nagrade za sudionike kviza. 
PRVO MJESTO – 5x poklon paketi
(5th Element kibla, 5th Element poklon paket, Staročeško Six-pack, majica, otvarač)
DRUGO MJESTO - 5x 5th Element kibla, 5x Starošeško Six-pack
TREĆE MJESTO – 5x Staročeško Six-pack
PREDZADNJE MJESTO – 5x Staročeško Six-pack
SVI sudionici kviza na poklon dobivaju i vrijednu monografiju: Pivovara Daruvar – priča koja teče 180 godina, koju će vam drage volje potpisati i autor monografije Mato Pejić

A gradska uprava pozvala je vozače na razumijevanje i strpljenje, jer će zbog programa u središtu grada dio ulica biti zatvoren za promet:

Obavještavamo vas kako će dana 17. i 18. svibnja 2024. godine u vremenu od 19.00 do 00.00 sati biti zatvoren promet u središtu grada u Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg kralja Petra Krešimira IV do Trga kralja Tomislava, na Trgu kralja Tomislava od centra do mosta na rijeci Toplici i u Radićevoj ulici do Knytlove ulice , zbog održavanja manifestacije Staročeško Dani Piva.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se na Staročeško Danima Piva.

Za one koji žele znati više:

Dvodnevna zabava uz StaročeškoNajnovije iz kategorije Pivovara Daruvar
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće