Pivo prehrambeni proizvod

  Bosna i Hercegovina         P. N.         15.10.2022.
Pivo prehrambeni proizvod

Tekući kruh ili tekuća hrana opće su prisutni i prihvaćeni eufemizmi za pivo, a u mnogim se krajevima još lome koplja oko toga treba li pjenušavu tekućinu kategorizirati kao alkohol ili prehrambeni proizvod. Upravo tako – Pivo kao prehrambeni proizvod naslov je knjige koja je ovih dana predstavljena u Mostaru.

U utorak, 11. listopada 2022. godine u amfiteatru Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru predstavljena je knjiga Pivo kao prehrambeni proizvod autorica Anite Lalić, Andreje Karlović i Nevene Ćorić, čitamo na portalu Bljesak.info, koji nastavlja:  Recenzentice na predstavljanju knjige bile su dr.sc. Zorana Trivunović, izv. prof. na Tehnološkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i dr.sc. Kristina Mastanjević, izv. prof. Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Osijeku.

Knjiga dopunjava postojeću literaturu na domaćem jeziku i kao takva namijenjena je širokom krugu čitatelja te samim tim može poslužiti kao stručna literatura pivarima koji prave pivo u kućnoj ili industrijskoj radinosti, nastavnom osoblju i studentima (studentima preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija) Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, ali i studentima drugih fakulteta, te ljubiteljima piva koji žele više naučiti o pivu.

Autorice su se u završnom obraćanju posebno zahvalile suradnicima, dekanu i djelatnicima Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, obiteljima, prijateljima te svim posjetiteljima koji su skoro do posljednjeg mjesta ispunili amfiteatar.Najnovije iz kategorije Bosna i Hercegovina
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće