DANI PRVOG HRVATSKOG PIVA

Pivo na lijevoj obali Drave

  Festivali         P. N.         16.08.2023.
Pivo na lijevoj obali Drave

Osijek ima dugu tradiciju organiziranja pivskog festivala, a dane piva pod nazivom Dani prvog hrvatskog piva, koji su naslijedili još stariju manifestaciju jesen uz Osječko, priređuje od 2009. godine. Festival na lijevoj obali Drave neće izostati ni ov e godine, a održava se od 23. do 27. kolovoza.

Stižu nam još jedni Dani prvog hrvatskog piva na lijevoj obali Drave u Osijeku, najavljuje slavonskobrodski portal sib.net:

Dani prvog hrvatskog piva tradicionalna su manifestacija koja dovodi različite glazbene žanrove za sve pivoljupce

Kao i inače, ova tradicionalna pivska manifestacija nudi raznolik program za sve one koji vole pivo i glazbu pa će tako ove godine od srijede 23. do nedjelje 27. kolovoza nastupiti:

23.8. Miroslav Ilić
24.8. Lexington
25.8. Opća opasnost i Slavonia bend
26.8. Duško Kuliš
27.8. S.A.R.S i Slavonske lole.

Predgrupa svake večeri bit će Tamburaši Veritas.

Dani prvog hrvatskog piva, koji se tradicionalno održavaju dugi niz godina u Osijeku, dani su koje čekamo s osmijehom na licu. Najpoznatiji pivski šatori, kojima odjekuje dobra glazba, pod kojima se služi fina klopa i piju se vrhunska piva Osječke pivovare, s nestrpljenjem broje dane do postavljanja na lijevoj obali Drave.

Cijena ulaznice:
-  jednodnevna 10 eura
- festivalska 40 eura.

I ove godine ulaznice u pretprodaji možete potražiti na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Prodajna mjesta nalaze se na poveznici: https://www.eventim.hr/hr/outlets/

Na dane održavanja koncerata ulaznice će se moći kupiti na blagajnama na ulazu.

Cijena piva na Danima prvog hrvatskog piva bit će poznata uskoro, a do piva ćete moći doći kupovinom bonova na označenim mjestima.

Pred nama je uvijek veselo i raspjevano druženje uz Osječko, stoga se veselimo puno boljim danima koje ćemo provesti zajedno. Vidimo se u Osijeku, na lijevoj obali Drave.

Tagovi

Pivo   Osijek   Drava   lijeva obala  


Najnovije iz kategorije Festivali
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće